Facebook Pixel Λούκας Μπόγε - Ολυμπιακός: Φουλάρει για Μπογέ ο Ολυμπιακός - Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για τη μεγάλη συμφωνία!
| 2023-08-21 17:28:00

Φουλάρει για Μπογέ ο Ολυμπιακός - Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για τη μεγάλη συμφωνία!

Sportdog Team
Φουλάρει για Μπογέ ο Ολυμπιακός - Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για τη μεγάλη συμφωνία!

Οι Ισπανοί επιμένουν πως στο Λιμάνι κινούνται για να φέρουν στην Ελλάδα τον πρώην άσο της ΑΕΚ

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Λούκας Μπογέ είναι γνωστό και υπαρκτό, αυτό έρχεται να πιστοποιήσει σημερινό δημοσίευμα των Ισπανών που αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Έλτσε για την απόκτηση του 27χρονου Αργεντινού (με ιταλικό διαβατήριο) επιθετικού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα, τις διαπραγματεύσεις τις έχει αναλάβει αποκλειστικά ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας του Πειραιά, Αντόνιο Κορδόν.

Σύμφωνα με τον Γκρόβα, η Έλτσε είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον Λούκας Μπογιέ, ειδικά μετά τον περυσινό υποβιβασμό από την La Liga στην La Liga 2. Από την άλλη και ο Μπογέ θα ήθελε να αγωνιστεί σε ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει, όπως ο Ολυμπιακός, ο οποίος του δίνει και κάτι έξτρα που είναι το πόδοσφαιρο σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης τον χειμώνα (τουλάχιστον).

Υπενθυμίζεται, πως ο Μπογέ γνωρίζει το Ελληνικό πρωτάθλημα και ποιος είναι ο Ολυμπιακός καθώς έχει αγωνιστεί ως δανεικός για ένα χρόνο στην ΑΕΚ από την Τορίνο, τη σεζόν 2018/19.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags