Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελό κράξιμο από τον Σάκη Τσιώλη - "Άθλιος ο αγωνιστικός χώρος" - Σε αυτό το γήπεδο θα παίξει ο ΠΑΟΚ;
| 2023-10-02 08:31:00

Τρελό κράξιμο από τον Σάκη Τσιώλη - "Άθλιος ο αγωνιστικός χώρος" - Σε αυτό το γήπεδο θα παίξει ο ΠΑΟΚ;

Sportdog Team
Τρελό κράξιμο από τον Σάκη Τσιώλη - "Άθλιος ο αγωνιστικός χώρος" - Σε αυτό το γήπεδο θα παίξει ο ΠΑΟΚ;

Στον κακό αγωνιστικό χώρο του Καυτανζογλείου αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ηρακλή, Σάκης Τσιώλης, μετά την ισοπαλία του Ηρακλή κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Θυμίζουμε ότι σε αυτό το γήπεδο σκοπεύει να παίξει μπάλα και ο ΠΑΟΚ, όταν αρχίσουν οι εργασίες για τη δφημιουργία της Νέας Τούμπας.

«Ήταν ένα παιχνίδι που όλα ξεκίνησαν στραβά για εμάς, αφού στην πρώτη φάση βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε απ’ την αρχή τους αντιπάλους μας. Δυσκολευτήκαμε πολύ για να γυρίσουμε το παιχνίδι», είπε αρχικά και μεταξύ άλλων συμπλήρωσε:

«Νομίζω ότι με την γενική εικόνα κι έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, σίγουρα θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω και να πάρουμε το τρίποντο. Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες μου κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, σ’ έναν κακό έως και άθλιο αγωνιστικό χώρο, και αν δεν λυθεί αυτό το σοβαρό πρόβλημα άμεσα, θα πρέπει ν’ αναζητήσουμε άλλες λύσεις για να μπορούμε να παίζουμε σωστό και καλό ποδόσφαιρο, σε καλύτερο αγωνιστικό χώρο απ’ ότι του Καυτανζογλείου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags