Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο καλύτερος μαχητής MMA συνεχάρη πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)
| 2023-12-14 00:30:00

Ο καλύτερος μαχητής MMA συνεχάρη πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ο καλύτερος μαχητής MMA συνεχάρη πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Η πρώτη θέση στη Ρωσία εκτιμάται.

Ο καλύτερος μαχητής του MMA, ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντο αγαπά το ποδόσφαιρο και στη γενέτειρά του Ρωσία υποστήριξε τον ηγέτη του πρωταθλήματος εκεί, την Κράσνονταρ.

Ο διάσημος αθλητής που αποσύρθηκε από το UFC στο απόγειο της φήμης του ως αήττητος μαχητής, παρακολούθησε τον αγώνα του τελευταίου γύρου του φθινοπωρινού μέρους της σεζόν στη Ρωσία, μεταξύ Κρασνοντάρ και ΤΣΣΚΑ (1-0).

Μετά το παιχνίδι, ο Χαμπίμπ ήταν καλεσμένος του αφεντικού του συλλόγου Σεργκέι Γκαλίτσκι και συνάντησε επίσης τον προπονητή της ομάδας, τον Βλάντα Ίβιτς.

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ο Χαμπίμπ διασκέδασε κατά τη διάρκεια του αγώνα και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος που οι ιθύνοντες του συλλόγου του επέτρεψαν να αισθανθεί άνετα στο γήπεδο και να περάσει λίγα λεπτά μιλώντας με τον Σεργκέι Γκαλίτσκι και τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ.

Η Κράσνονταρ του Βλαντιμίρ Ίβιτς τελείωσε το πρώτο μέρος της σεζόν στη Ρωσία ως πρωτοπόρος με 38 βαθμούς, δύο περισσότερους από τη Ζενίτ. Το ανοιξιάτικο μέρος του πρωταθλήματος στη Ρωσία ξεκινά στις 3 Μαρτίου και η Κρασνοντάρ υποδέχεται εντός έδρας τη Ρούμπιν από το Καζάν. Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 2008 και δεν ήταν ποτέ πρωταθλητής Ρωσίας, ούτε κέρδισε κάποιο τρόπαιο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Хабиб Нурмагомедов (@khabib_nurmagomedov)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags