Facebook Pixel Αντρέ Βιεϊρίνια: Ατάκες που θα συζητηθούν από Βιεϊρίνια - "Είναι έκπληξη να είναι τόσο χαμηλά βαθμολογικά η ομάδα"
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-25 23:35:00

Ατάκες που θα συζητηθούν από Βιεϊρίνια - "Είναι έκπληξη να είναι τόσο χαμηλά βαθμολογικά η ομάδα"

Sportdog Team
Ατάκες που θα συζητηθούν από Βιεϊρίνια - "Είναι έκπληξη να είναι τόσο χαμηλά βαθμολογικά η ομάδα"

Συνέντευξη σε Μέσο του εξωτερικού έδωσε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην βαθμολογική θέση της Βόλφσπουργκ στην Bundesliga.

Αντρέ Βιεϊρίνια: Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ήταν βασικό μέλος της Βόλφσμπουργκ για αρκετά χρόνια με τους Λύκους να έχουν πολύ άσχημη χρονιά όντας στη 15η θέση του πρωταθλήματος με τον Πορτογάλο να μιλάει  στην γερμανική ιστοσελίδα SPORTBUZZER τονίζοντας πάντως πως πιθανότατα να μην έχει προβλήματα φέτος.

"Δεν νομίζω ότι η Βόλφσμπουργκ πρέπει να υποβιβαστεί. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να βγει από την δύσκολη κατάσταση μαζί. Άλλωστε, η Βόλφσμπουργκ έχει ακόμη χρόνο να αλλάξει τα πράγματα. Η πίεση είναι μεγάλη και η εμπιστοσύνη μπορεί να μην είναι η καλύτερη, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρει.

Το 2017 η κατάσταση δεν ήταν η καλύτερη για εμάς, ο στόχος μας δεν ήταν η παραμονή  στην κατηγορία, θέλαμε να βγούμε στην Ευρώπη. Είναι έκπληξη για μένα να βλέπω τη Βόλφσμπουργκ τόσο χαμηλά στην βαθμολογία. Έπαιξε εντυπωσιακό ποδόσφαιρο τα τελευταία 2-3 χρόνια, έφτασαν πρόσφατα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Και η αρχή της σεζόν δεν ήταν άσχημη ούτε αυτή τη φορά, αλλά μπορεί να αλλάξει γρήγορα – αλλά και πίσω προς την άλλη κατεύθυνση.

Αν σκοράρεις μόνο 17 γκολ, είναι δύσκολο να είσαι σε καλύτερη θέση. Όμως ο επιθετικοί είναι οι ίδιοι με τα προηγούμενα χρόνια. Μερικές φορές είναι θέμα τύχης. Μερικές φορές είναι θέμα εμπιστοσύνης. Σε τέτοια κατάσταση, δεν έχει σημασία να παίζεις καλό ή επιθετικό ποδόσφαιρο. Σε μια φάση όπως αυτή, αυτό που μετράει είναι τα αποτελέσματα. Νομίζω ότι με 2-3 θετικά και σερί αποτελέσματα, η Βόλφσμπουργκ μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Ελπίζω πραγματικά ότι η Βόλφσμπουργκ δεν θα είναι σε παρόμοια κατάσταση στο τέλος της σεζόν όπως ήμασταν εμείς τότε", είπε ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags