Facebook Pixel Δηλώσεις προέδρου ομάδας κατά του ναζισμού και του φασισμού
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-07 23:12:00

Ατάκες... φωτιά από πρώην πρόεδρο γνωστής ομάδας: "Ευχή μου να εξαφανιστούν οι γαμ@@@@@ ναζί"

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από πρώην πρόεδρο γνωστής ομάδας: "Ευχή μου να εξαφανιστούν οι γαμ@@@@@ ναζί"

Παρελθόν μετά από 24 χρόνια αποτελεί ο πρόεδρος γνωστού ευρωπαϊκού συλλόγου και στα τελευταία λόγια στη θέση αυτή έστειλε ηχηρό μήνυμα κατά του ναζισμού και της ακροδεξιάς.

Πέτερ Φίσερ: Τέλος στη θητεία 24 ετών στον πρόεδρο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έβαλε ο Γερμανός παράγοντας με τον ίδιο όλα αυτά τα χρόνια να μην έχει κρύψει την απέχθειά του στην ακροδεξιά και στο τελευταίο του μήνυμα σε αυτή τη θέση έστειλε μήνυμα κατά του ναζιστού και του φασισμού.

«Η ευχή μου στη ζωή δεν είναι να κερδίσει το πρωτάθλημα ή το Champions League η Άιντραχτ. Ευχή μου είναι να εξαφανιστούν όλοι αυτοί οι γαμ@@@@@ ναζί, να εκραγεί η ιδεολογία τους στον αέρα και να κάνουμε κάθε μέρα εμετό στα πρόσωπά τους.

Θα είμαι ακόμα πιο δραστήριος σε σχέση με το παρελθόν, υπάρχουν χιλιάδες εκδηλώσεις στις οποίες εκατομμύρια καλοί πολίτες και δημοκράτες, ευφυείς άνθρωποι, βγαίνουν στον δρόμους.

Η Άιντραχτ είναι ένας... πολύχρωμος σύλλογος. Έχουμε 112 διαφορετικές εθνικότητες στο σύλλογο. Δεν υπάρχει χώρος για διακρίσεις, ρατσισμό και αντισημιτισμό στο άθλημα. Όποιος δεν συμμορφώνεται με αυτό, τον πετάμε έξω», είπε στην Bild ο Πέτερ Φίσερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν έκανε ποτέ πρωταθλητισμό ο Γιάνσεν - Εξελίσσει και πουλάει "χρυσό" τους νέους - Καρβαλιάλ όπως Γιοβάνοβιτς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags