Facebook Pixel Ατακάρες Μασούρα-Πέλκα για Εθνική
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-22 12:26:00

Ατακάρες Μασούρα-Πέλκα για Εθνική - Ο τελικός με Γεωργία, η αφιέρωση και ο καταπληκτικός Ιωαννίδης!

Sportdog Team
Ατακάρες Μασούρα-Πέλκα για Εθνική - Ο τελικός με Γεωργία, η αφιέρωση και ο καταπληκτικός Ιωαννίδης!

Γιώργος Μασούρας και Δημήτρης Πέλκας μίλησαν για την χθεσινή μεγάλη νίκη και πρόκριση αλλά και την επόμενη αποστολή με αντίπαλο τη Γεωργία.

Γιώργος Μασούρας και Δημήτρης Πέλκας μίλησαν στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στους Βάιο Τσούτσικα και Μιχάλη Τσόχο στο «Πρεσάρισμα» για την χθεσινή μεγάλη νίκη απέναντι στο Καζακστάν και συμφώνησαν ότι αν η Εθνική έχει την ίδια αντιμετώπιση και στο ματς με την Γεωργία τότε η νίκη και στο παιχνίδια αυτό είναι στο χέρι μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μασούρα...

Για την εξαιρετική εμφάνιση και το ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιξε η Εθνική: «Πολύ όμορφο να έρχεται με αυτόν τον τρόπο. Με ποικιλία στους σκόρερ. Το θέμα είναι να διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις. Ξέραμε ότι υπάρχει διαφορά στην ποιότητα. Αυτό ξεπεράστηκε γρήγορα και όλα πήραν τον δρόμο τους»

Για το πώς βγαίνει η πίεση από πάνω τους: «Είμαστε πολύ καιρό μαζί. Κάναμε μικρές επιτυχίες που μας έδωσαν αυτοπεποίθηση μέσα από τα παιχνίδια και γνωρίσαμε τους εαυτούς μας. Αν είμαστε όπως πρέπει θα φτάσουμε στους στόχους μας. Το κλίμα είναι καλό και αυτό βγαίνει μπρος τα έξω. »

Για τις δυο υπέροχες ασίστ απέναντι στο Καζακστάν: «Είναι καταπληκτική η κίνηση που κάνει ο Φώτης. Η αρχική μου σκέψη δεν ήταν αυτή. Προκαλείς τον αντίπαλο για να δεις τις καταστάσεις. Ο Φώτης έκανε αυτό που έπρεπε»

Για το "Ναζάριο": «Λόγω του πανηγυρισμού του τον λέω έτσι. Αλλά ώρες-ώρες κάνει πράγματα που μου τον θυμίζουν»

Για την ασίστ στον Πέλκα: «To έχουμε συννενοηθεί. Είμαστε wingers και προσπαθούμε να κλίνουμε προς τα μέσα και να γεμίζουμε την περιοχή»

Για τον μεγάλο τελικό με τη Γεωργία: «Είναι διαφορετικά παιχνίδια, άλλη δυναμικότητα. Είναι μια ομάδα με παίκτες που έχουν παραστάσεις και αγωνίζονται σε μεγάλα πρωταθλήματα. Αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα τα καταφέρουμε και θα προκριθούμε στο Euro»

Για το πώς θέλαμε να χτυπήσουμε το Καζακστάν, ποιο ήταν το σχέδιο: «Θέλαμε να χτυπήσουμε από τα άκρα. Θα έπρεπε να έχουμε μεγαλύτερο πλάτος στο γήπεδο. Αυτό βοήθησε και εμένα να κάνω τις ασίστ. Είχα χώρο στο γήπεδο και πήγα στο ένας εναντίον ενός»

Για την αντιμετώπιση του αποτελέσματος και την ταπεινότητα: «Όποιος έχει καεί με τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι. Δεν πανηγυρίσαμε γιατί δεν ήταν μια πρόκριση για να το χαρούμε κανονικά Ήταν ουσιαστικά ένα εισιτήριο για τον τελικό. Χαιρόμαστε δυο ώρες, βλέπουμε τα στιγμιότυπα και κοιτάμε τα επόμενα ματς».

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέλκας:

Για την εμφάνισή του και την εξέλιξη του ματς: «Το είδα δει ότι κάπως έτσι θα πήγαινε το παιχνίδι. Ήμασταν όλοι πολύ συγκεντρωμένοι, το είδα στα πρόσωπα μας στο ζέσταμα. Ήμουν σίγουρος ότι το ματς κάπως έτσι θα πάει»

Πού αφιέρωσε το γκολ: «Ήταν οι γονείς μου και η γυναίκα μου στις κερκίδες. Από κοντά ο Μασούρας όμως ήταν αυτός που πήρε τα φιλιά μου»

Για τη χημεία των παικτών στον αγωνιστικό χώρο: «Ναι το συζητήσαμε για τις κινήσεις μας στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχει καλή χημεία μεταξύ μας και μετά από τόσο καιρό ξέρουμε ο ένας τις κινήσεις του άλλου και είναι κάτι πολύ καλό»

Για το παιχνίδι με τη Γεωργία: «Είναι ένα διαφορετικό ματς από το χθεσινό, άλλη η δυναμική της Γεωργίας από το Καζακστάν. Θα πρέπει να κάνουμε ό,τι και χθες. Να έχουμε το ίδιο πάθος, την ίδια συγκέντρωση και την ίδια θέληση, και τότε το ματς νομίζω ότι θα είναι στο χέρι μας».

Για την επιρροή του Γκουστάβο Πογιέτ: «Είμαστε πια ένα καλό σύνολο και ναι παίζει ρόλο και ο προπονητής. Το πώς μας μιλάει και το πώς να μεταφέρει αυτό που θέλει»

Για τη θέληση που έδειξε χθες η Εθνική: «Μας βγαίνει από μέσα μας. Η θέληση και το πάθος είναι κάτι που φαίνεται και στα πρόσωπά μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο... Κωνσταντέλιας της Κύπρου για ΑΕΚ - Συμφώνησε ήδη ο Αλμέιδα - 1.5 εκατ. και bonus για τη μεταγραφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags