Facebook Pixel Sportdog.gr | Το ομολόγησε παλαίμαχος του ΠΑΟ - ’’Είχε ρέντα ο Τερίμ, θα έπρεπε να τον κρεμάσουν αν...’’
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-24 13:12:00

Το ομολόγησε παλαίμαχος του ΠΑΟ - ’’Είχε ρέντα ο Τερίμ, θα έπρεπε να τον κρεμάσουν αν...’’

Sportdog Team
Το ομολόγησε παλαίμαχος του ΠΑΟ - ’’Είχε ρέντα ο Τερίμ, θα έπρεπε να τον κρεμάσουν αν...’’

Πρώην παίκτης των Πράσινων παραδέχθηκε πως η τύχη ήταν με το μέρος του Φατίχ Τερίμ και της ομάδας του.

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος μίλησε για τη ρέντα που είχε η ομάδα του Φατίχ Τερίμ, ενώ στάθηκε και στην αγωνιστική συμπεριφορά του ΠΑΟΚ στη διαδικασία των πέναλτι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο τερματοφύλακας δεν έχει άγχος, αλλά τόσο ο ίδιος όσο και το προπονητικό τιμ προσπαθεί να βρει μία λύση, με τον Παναθηναϊκό να μοιάζει προετοιμασμένος για τη διαδικασία, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που φάνηκε απροετοίμαστος, τόσο η ομάδα, όσο και οι παίκτες με το προπονητικό τιμ. Ο Παναθηναϊκός και ο προπονητής του είχαν ρέντα, ο ΠΑΟΚ ήταν άτυχος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σένκεφελντ... φταίει για το blooper του Σαμάτα - Αντέδρασε ο Τσέριν στην ανακοίνωση Τερίμ πριν τον ΠΑΟΚ!

 

Για τους δύο τερματοφύλακες: «Ο Ντραγκόφσκι διάλεξε στα έξι πέναλτι τη δεξιά γωνία, είναι η πιο βολική για τον ίδιο και αυτή επέλεξε γιατί μπορούσε να πάει πιο γρήγορα. Ο Κοτάρσκι σε αρκετές εκτελέσεις πέναλτι έμεινε στο κέντρο της εστίας, για αυτό λέω ότι δεν ήταν τόσο προετοιμασμένος, ενώ στο μοναδικό πέναλτι που έπιασε , ο ίδιος το έπιασε με τα πόδια στο κέντρο της εστίας».

Για τις πληροφορίες που ήθελαν τον Τερίμ να σκέφτεται να βάλει τον Λοντίγκιν ως αλλαγή: «Αν έβαζε τον Λοντίγκιν και αποκλειόταν, θα έπρεπε να τον κρεμάσουν από τα πόδια, δεν γίνεται να μπει ένας τερματοφύλακας στο 120΄ μόνο για τη διαδικασία των πέναλτι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags