Facebook Pixel Sportdog.gr | Ούτε βήμα πίσω για ΟΑΚΑ ο Άρης - "Δεν μας νοιάζει το χρήμα, να παρέμβει η κυβέρνηση" - Δύο μόνο οι επιλογές!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-07 16:02:00

Ούτε βήμα πίσω για ΟΑΚΑ ο Άρης - "Δεν μας νοιάζει το χρήμα, να παρέμβει η κυβέρνηση" - Δύο μόνο οι επιλογές!

Sportdog Team
Ούτε βήμα πίσω για ΟΑΚΑ ο Άρης - "Δεν μας νοιάζει το χρήμα, να παρέμβει η κυβέρνηση" - Δύο μόνο οι επιλογές!

Πιέσεις σε Καρυπίδη από την ΕΠΟ, όμως οι οπαδοί ξεκαθάρισαν πως δεν θα κατέβουν στην Αθήνα και οι Κίτρινοι ενημέρωσαν πως δέχονται να γίνει ο τελικός μόνο σε τρία γήπεδα και ζητούν από την Κυβέρνηση να παρέμβει!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι αρνητική ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό να γίνει στο ΟΑΚΑ και αυτό όπως όλα δείχνουν ξεκαθάρισε ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης στους αξιωματούχους της ΕΠΟ. Οι κίτρινοι επιθυμούν το ματς που θα κρίνει το τρόπαιο να διεξαχθεί στη Λάρισα ή το Βόλο και μάλιστα με την παρουσία φιλάθλων.

Η ΠΑΕ Άρης διέρρευσε πως όταν καθίσει επίσημα στο τραπέζι των συζητήσεων θα προτείνει ο τελικός να γίνει είτε στην Τούμπα, είτε στην AEL FC Arena, ως κατ’ εξοχήν ουδέτερες έδρες και μάλιστα με την παρουσία του κόσμου.

«Τελικός με αξιοκρατία, αλλά και παρουσία των φιλάθλων»

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν υποκύπτει στις... πιέσεις που δέχεται για τελικό στο Ολυμπιακό Στάδιο και είναι κάθετα αντίθετος με αυτό. Τα... μπόνους που αναφέρουν πως δέχθηκαν οι Θεσσαλονικείς είναι πως θα υπάρχουν πολύ περισσότερα εισιτήριο από οποιοδήποτε άλλο γήπεδο και η ΠΑΕ Άρης θα έχει έσοδα, αλλά όπως εκφράστηκε από τον Καρυπίδη: “θέλουμε το δίκαιο και όχι χρήματα. Τελικός με αξιοκρατία, αλλά και παρουσία των φιλάθλων”.

«Να παρέμβει η Κυβέρνηση για τελικό στο Βόλο»

Από τον Άρη ξεκαθαρίζουν πως ο τελικός να γίνει στη Λάρισα (AEL FC Arena) ή στο Πανθεσσαλικό, όπως προβλέπει η προκήρυξη, αλλά πάντα με κόσμο στις κερκίδες. Όπως, έχει γίνει ήδη γνωστό ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος δεν δίνει τη συγκατάθεση του για τελικό στην πόλη του με φιλάθλους.

Η ΠΑΕ Άρης επισημαίνει πως: «είναι η ώρα να παρέμβει η κυβέρνηση για να δούμε έναν τελικό στον Βόλο με κόσμο, όπως γίνεται σε όλες τις χώρες του πλανήτη» και σημειώνει ότι και η Κυβέρνηση είναι υπέρ του σεναρίου διεξαγωγής του τελικού παρουσία φιλάθλων ας μπει σε διαδικασία συζήτησης με τον Αχιλλέα Μπέο ούτως ώστε να προωθηθεί η λύση του Πανθεσσαλικού υπό την παρουσία φιλάθλων των δύο ομάδων.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο ηχηρές αποχωρήσεις στον Άρη - Πουλάει 11αδατο σε ΠΑΟ ή ΑΕΚ - Σφήνα από Αθήνα σε ΠΑΟΚ για Φαμπιάνο!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags