Facebook Pixel Sportdog.gr | Κλαίνε τα λεφτά τους: Η μεγάλη μεταγραφή με 0 γκολ και 0 ασίστ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-24 17:46:00

Κλαίνε τα λεφτά τους: Η μεγάλη μεταγραφή με 0 γκολ και 0 ασίστ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Πήγε ως Μεσσίας και τελικά φέτος δεν έχει βρει δίχτυα και δεν έχει δώσει ούτε μια πάσα για γκολ.

Ο Άντονι από μια σπουδαία μεταγραφή έχει γίνει... πρόβλημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η σεζόν του Βραζιλιάνου εξτρέμ στο Ολντ Τράφορντ δεν ήταν τόσο καλή όσο περίμενε. Έχει γίνει viral στα social media με τα μηδέν γκολ και τις ισάριθμες ασίστ!

Η καταστροφική σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να εκπλήσσει στην Αγγλία και ο Άντονι είναι ένα από τα ονόματα που έχουν τραβήξει την προσοχή. Ο Βραζιλιάνος πήγε στο Ολντ Τράφορντ τον Ιούνιο του 2022, κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να γίνει μια από τις χειρότερες μεταγραφές στην πρόσφατη ιστορία της.

Χρειάστηκε μόλις 16 μήνες για να... καταστραφεί ένα από τα ανερχόμενα διαμάντια . Πέτυχε 12 γκολ και έδωσε 10 ασίστ πριν αποχαιρετήσει τον Άγιαξ για την Αγγλία.

Στην πρώτη του σεζόν με τους κόκκινους διαβόλους μέτρησε οκτώ γκολ και είχε τρεις ασίστ σε 44 αγώνες. Φέτος έχει αγωνιστεί σε 17 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, τα 11 από αυτά ως βασικός και μέχρι στιγμής δεν έχει σκοράρει και δεν έχει δώσει ασίστ στα 923 λεπτά που βρέθηκε στο χορτάρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags