Facebook Pixel Ζοσέ Μουρίνιο - ΠΑΟΚ: "Τρελαμένος" ο Μουρίνιο με πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ - "Θα τον φέρω μόνος μου στη Ρόμα"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-03 22:12:00

"Τρελαμένος" ο Μουρίνιο με πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ - "Θα τον φέρω μόνος μου στη Ρόμα"!

Sportdog Team
"Τρελαμένος" ο Μουρίνιο με πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ - "Θα τον φέρω μόνος μου στη Ρόμα"!

Φοβερές ατάκες από τον Πορτογάλο προπονητή της Ρόμα, ο οποίος είναι μεγάλος θαυμαστής ποδοσφαιριστή που έχει κοσμήσει τα ελληνικά γήπεδα με την παρουσία του στο παρελθόν.

Ζοσέ Μουρίνιο - ΠΑΟΚ: Με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, τονίζοντας ότι θα τον φέρει... μόνος του στη Ρώμη εάν μπορέσει!

Η Ρόμα δεν κατέβαλε στην Πόρτο τη ρήτρα αγοράς του πρώην άσου του ΠΑΟΚ μετά το πέρας του δανεισμού του, αλλά θέλει να αποκτήσει εκ νέου τον ποδοσφαιριστή είτε με τη μορφή δανεισμού είτε λιγότερα χρήματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο:

«Με έκανε να νιώσω κάτι διαφορετικό που δεν είχα ξανανιώσει η κατάκτηση του Europa Conference League. Ήταν σαν το δικό μας Champions League. Είμαι λιγότερο εγωκεντρικός πλέον, είμαι άνθρωπος που ζει περισσότερο για τους άλλους παρά για τον εαυτό του.

Αν η Πόρτο θέλει να μας δώσει ξανά δανεικό τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, θα τον φέρω μόνος μου στη Ρώμη. Αν θέλει να τον αγοράσουμε, τότε δεν ξέρω αν το σηκώνει η πιστωτική μου κάρτα...

Ήταν πολύ σημαντικό φέτος, έχουμε πολλά κοινά στο πώς βλέπουμε το ποδόσφαιρο και με βοήθησε να περάσω το μήνυμά μου στους άλλους παίκτες. Έθεσε το παράδειγμα που ήθελα. Θα ήθελα να μείνει, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόλαβε τους "μεγάλους" ο ΠΑΟΚ, φέρνει και… Ζίβκοβιτς ο Μπότο - "Μαχαίρι" στα συμβόλαια από Ιβάν!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags