Facebook Pixel Θυμήθηκε τα... περσινά η Νάπολι κόντρα στη Μόντσα
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-07 18:44:00

Θυμήθηκε τα... περσινά η Νάπολι κόντρα στη Μόντσα - Γκέλα που μπορεί να στοιχίσει για Μπολόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Θυμήθηκε τα... περσινά η Νάπολι κόντρα στη Μόντσα - Γκέλα που μπορεί να στοιχίσει για Μπολόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Για 25 λεπτά στο β' μέρος, η Νάπολι θυμήθηκε ότι είναι πρωταθλήτρια, έπαιξε ως πρωταθλήτρια, πέτυχε τέσσερα γκολ σε αυτό το διάστημα (!) και πήρε τη νίκη στην έδρα της Μόντσα με 4-2, για την 31η αγωνιστική της Serie A.

Serie A: Για 25 λεπτά στο β' μέρος, η Νάπολι θυμήθηκε ότι είναι πρωταθλήτρια, έπαιξε ως πρωταθλήτρια, πέτυχε τέσσερα γκολ σε αυτό το διάστημα (!) και πήρε τη νίκη στην έδρα της Μόντσα με 4-2, για την 31η αγωνιστική της Serie A.

Η Μόντσα προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με τον Ντζούριτς και ήταν καλύτερη έως το 55ο λεπτό, όταν ξύπνησε η Νάπολι και πέτυχε τέσσερα γκολ σε 25 λεπτά με τους Οσίμεν (55'), Πολιτάνο (57'), Ζιελίνσκι (61') και Ρασπαντόρι (68΄), παίρνοντας την κρίσιμη νίκη στην προσπάθεια της να προλάβει το τρένο της Ευρώπης. Για τους γηπεδούχους ο Κυριακόπουλος αγωνίστηκε ως αλλαγή από το 76ο λεπτό.

Νωρίτερα, η Μπολόνια είχε τον έλεγχο του ματς στην έδρα της Φροζινόνε, έχασε ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της και έμεινε στο 0-0, χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια της να τερματίσει τη σεζόν στην τέταρτη θέση, ενώ από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να ελπίζουν πως τελικά θ' αποφύγουν τον υποβιβασμό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το "sms" Μαρινάκη σε Μέντες - "Αυτούς τους τρεις θέλω στον Ολυμπιακό" - Ονόματα... Ch. League στη λίστα!

 
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags