Facebook Pixel Ατρόμητος - ΑΕΚ: Τα "έσκασε" για παίκτη Big-5 ο Σπανός, έφερε... Λυμπερόπουλο - Υπογράφει ο Μανδάς, 500 χιλ. από ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-28 15:56:00

Τα "έσκασε" για παίκτη Big-5 ο Σπανός, έφερε... Λυμπερόπουλο - Υπογράφει ο Μανδάς, 500 χιλ. από ΑΕΚ!

Οι Μιχείες
Τα "έσκασε" για παίκτη Big-5 ο Σπανός, έφερε... Λυμπερόπουλο - Υπογράφει ο Μανδάς, 500 χιλ. από ΑΕΚ!

Το... μπαμ του Ατρομήτου και η τεράστια επιτυχία με τον Έλληνα κίπερ! Υπογραφές για τη σπουδαία μεταγραφή στο Περιστέρι, το παρασκήνιο με την υπόθεση Λετίτσα που έχει "κολλήσει" και η νέα σελίδα στην καριέρα του νεαρού Κίπερ, που ήθελε και η Ένωση πριν έναν χρόνο.

Η στήλη επιστρέφει με τρία πολύ δυνατά παρασκήνια από τη Σούπερ Λιγκ. Η μεταγραφή… Big 5 του Ατρομήτου, το «κόλλημα» με τον Λετίτσα και η τεράστια επιτυχία του ΟΦΗ με τον Χρήστο Μανδά, που ήθελε και η ΑΕΚ!

** Στην Αθήνα έφτασε αργά το βράδυ της Πέμπτης μαζί με τον ατζέντη του ο Ντένις Άλιμπεκ, ο οποίος για να περάσει ιατρικά και να ανακοινωθεί άμεσα από τον Ατρόμητο. Ο 31χρονος αριστεροπόδαρος εν ενεργεία διεθνής Ρουμάνος (22 συμμετοχές/2 γκολ με την Εθνική Ρουμανίας), έσπασε τον μονοετή δανεισμό του με την Κλουζ και ήρθε στο Περιστέρι ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι από την Καϊσέρι Σπορτ. Πρόκειται για μία μεγάλη βόμβα του Γιώργου Σπανού, για την οποία είχατε διαβάσει αποκλειστικά στο sportdog.gr.

Ο Άλιμπεκ, τον οποίο ήθελε παλιότερα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ (διαβάστε ΕΔΩ) θα λάβει 120.000 ευρώ για τους περίπου 4 μήνες μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ δεν θα μπει οψιόν αγοράς, καθώς δεν μπορεί ο Ατρόμητος να τον αγοράσει. Ο Ρουμάνος άσος, που δεν είναι σέντερ φορ αλλά περισσότερο θυμίζει Νίκο Λυμπερόπουλο (η απόκτησή του δεν επηρεάζει λοιπόν τον Ευθύμη Κουλούρη) έχει εντυπωσιακό βιογραφικό και σίγουρα είναι παίκτης για την ελληνική Big-5!

 



 

** Επιβεβαιώθηκε το προ ημερών ρεπορτάζ μας τον Κάρλο Λετίτσα, τον 24χρονο Κροάτη τερματοφύλακα η μεταγραφή του οποίου στο Περιστέρι έχει κολλήσει. Η Κλουζ επιμένει να μην τον αφήνει, παρότι αυτός έχει κερδίσει την προσφυγή εναντίον του συλλόγου. Οι Ρουμάνοι θα κάνουν έφεση και υπάρχει καθυστέρηση. Θα γίνει μία προσπάθεια τις επόμενες ώρες για να δώσει ένα ποσοστό ο παίκτης (βρίσκεται από τη Δευτέρα στην Ελλάδα!) στην Κλουζ, ώστε να τον αφήσει ελεύθερο, όμως αν δεν κλείσει μέχρι το Σάββατο η μεταγραφή θα χαλάσει. Οι Περιστεριώτες έχουν ήδη εναλλακτική λύση άλλο τερματοφύλακα.

** Ο Χρήστος Μανδάς τη Δευτέρα θα βρίσκεται στο Ηράκλειο για να περάσει ιατρικά, να υπογράψει με τον ΟΦΗ και να παρουσιαστεί. Ήδη έχουν βγει τα εισιτήρια και όλα είναι κανονισμένα. Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία των Κρητικών, οι οποίοι έδωσαν ουσιαστικά ως αντάλλαγμα τον Ναμπί που δεν υπολογιζόταν, για να φύγει τώρα ο Έλληνας γκολκίπερ από το Περιστέρι. Ο 20χρονος γκολκίπερ θεωρείται τεράστιο ταλέντο και δεν είναι τυχαίο πως πριν από ένα χρόνο η ΑΕΚ είχε κάνει πρόταση 500.000 ευρώ στον Ατρόμητο για να τον κάνει δικό της!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Παζάρια στην ΑΕΚ για δύο μεγάλα deals - "Διώχνει" κορυφαίο όνομα ο Γιαννίκης - Έρχονται δύο παίκτες

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags