Facebook Pixel ΑΕΚ: Ούτε τα… βασικά ο Τσιντώτας - Παρακαλάει η ΑΕΚ να τελειώσει η σεζόν - Κίνδυνος να χάσει την Ευρώπη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-02 22:50:00

Ούτε τα… βασικά ο Τσιντώτας - Παρακαλάει η ΑΕΚ να τελειώσει η σεζόν - Κίνδυνος να χάσει την Ευρώπη!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ούτε τα… βασικά ο Τσιντώτας - Παρακαλάει η ΑΕΚ να τελειώσει η σεζόν - Κίνδυνος να χάσει την Ευρώπη!

Τι γίνεται με Στάνκοβιτς; Πόσους βαθμούς θα τον περιμένει ακόμα; Το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει κάτω από την εστία για την Ένωση, η τραγική αντίδραση του Έλληνα γκολκίπερ στο γκολ του ΠΑΟΚ και ο χρόνος για να τα κάνουν όλα... μαντάρα φέτος οι κιτρινόμαυροι.

Είναι τόσα πολλά τα οποία μπορεί να πει κανείς και να γράψει για τη φετινή ΑΕΚ, που απ' όπου και αν ξεκινήσει κάτι θα βρει να... υπεραναλύσει! Από τη διοίκηση και τους τρεις διαφορετικούς προπονητές, μέχρι τους παίκτες και κάθε έναν που απαρτίζει αυτό που λέγεται ποδοσφαιρική Ένωση φέτος. Εν προκειμένω, θα ασχοληθούμε το ζήτημα των τερματοφυλάκων της ομάδας.

Πέρσι, σωστά, αναγνωρίστηκε πως ο Τσιντώτας δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του βασικού. Η ΑΕΚ το πλήρωσε την περασμένη αγωνιστική περίοδο και γι' αυτό επένδυσε το καλοκαίρι στον Στάνκοβιτς, ο οποίος όσο έπαιξε έδειξε ότι είναι τουλάχιστον μία κλάση ανώτερος. Λέμε ωστόσο «όσο έπαιξε», διότι από τον Δεκέμβριο ουσιαστικά και μετά ο Βόσνιος γκολκίπερ... αγνοείται!

Υπάρχει κάτι που δεν μας λένε γι' αυτόν από την Ένωση; Γιατί υποτίθεται πως ήταν να λείψει για λίγες εβδομάδες και αντ' αυτού, απο τις 5 Δεκεμβρίου μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί μία(!) μόνο φορά.

Πάμε πάλι στον Τσιντώτα. Η φάση του 1-1 από το φάουλ του Κούρτιτς, είναι μία... ευγενική του χορηγία! Είναι άλλο ένα τερματοφύλακας να κάνει λάθος σε μία έξοδο π.χ. και άλλο να αδυνατεί να διώξει μία εύκολη χαμηλή μπάλα, τοποθετώντας μάλιστα τόσο λάθος τις γροθιές του. Ούτε τα βασικά!

Μπορεί στην Ένωση να ήλπιζαν η σεζόν να τελειώσει εδώ και τώρα. Όμως για κακή τους τύχη, υπάρχον μπροστά πολλά ντέρμπι και δύσκολα παιχνίδια στα πλέι-οφ που ακολουθούν. Μία τα αμυντικά κενά, μία το έλλειμμα στα χαφ, μία ο μέτριος Τσιντώτας, δεν θέλει και πολύ η ΑΕΚ να κινδυνέψει ακόμα και να χάσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο! Το βέβαιο είναι ότι, χρονικά, προλαβαίνει να τα κάνει κι άλλο μαντάρα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αποστολή αυτοκτονίας για Οφρυδόπουλο - Νέος... Δέλλας στην ΑΕΚ - Έτσι νίκησε τον ΠΑΟΚ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags