Facebook Pixel ΠΑΟΚ: ΣΟΚ από συνδεσμίτη του ΠΑΟΚ - "Την πλήρωσε ο Άλκης που δεν έφταιγε - Είχαν στήσει ενέδρα Αρειανοί"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-04 23:23:00

ΣΟΚ από συνδεσμίτη του ΠΑΟΚ - "Την πλήρωσε ο Άλκης που δεν έφταιγε - Είχαν στήσει ενέδρα Αρειανοί"

Sportdog Team
ΣΟΚ από συνδεσμίτη του ΠΑΟΚ - "Την πλήρωσε ο Άλκης που δεν έφταιγε - Είχαν στήσει ενέδρα Αρειανοί"

Οργανωμένος οπαδός του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε στην Δίκη στο Open όπου και ανέφερε νέα δεδομένα στην υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού τονίζοντας ότι αυτός που την πλήρωσε ήταν ένα παιδί που δεν είχε καμία σχέση με τα οπαδικά.

ΠΑΟΚ: Δύο μήνες μετά την δολοφονία του Άλκη Καμπανού η Δίκη στο Open και συγκεκριμένα η Μαίρη Μπενέα ήρθε σε επικοινωνία με συνδεσμίτη της Θύρας 4, όπου και έκανε έφερε νέα δεδομένα για το τι ακριβώς έγινε τη νύχτα στη Χαριλάου, τονίζοντας ότι ο μόνος που δεν έφταιγε και το πλήρωσε με τη ζωή του ήταν τελικά ο 19χρονος.

«Εκείνη την ημέρα πήγανε 15 με 20 οπαδοί του ΑΡΗ σε ένα σχολείο στο Ωραιόκαστρο. Ηταν δύο παρείτσες. Η μία παρείτσα, πιτσιρίκια, ήταν ΠΑΟΚτζήδες, η άλλη παρείτσα, πιτσιρίκια ήταν μάλλον άσχετοι... Ευτυχώς αυτοί οι Αρειανοί ρώτησαν την παρέα, που ήταν άσχετοι, η άλλη παρέα που άκουσε ότι, ψάχνονται άρχισε να τρέχει. Από πίσω τους κυνηγούσαν μετά αυτοί, με κάτι μαχαίρια που τους κουνούσαν, άναψαν και πυρσούς, τώρα κουφά πράγματα.

Αυτό ήταν το σκηνικό, που έχει μαθευτεί ότι, έγινε την ίδια ημέρα στο Ωραιόκαστρο και παντού όμως σε όλη τη Θεσσαλονίκη, γιατί αυτά συμβαίνουν συνέχεια τον τελευταίο χρόνο.

Ετσι φτάσαμε στον Αλκη. Ετσι φτάσαμε στον Αλκη ρε Μαίρη. Πως δεν έχουμε θρηνήσει κι άλλους νεκρούς... Πραγματικά από τύχη!

Να σου πω και την ιστορία γι΄αυτό το παιδί τον Κ, που το δείχνουνε με το δρεπάνι; Πήγανε στο σπίτι του από κάτω και το ζαπακιάσανε. Πήγε να χάσει το μάτι του κι έφαγε και μαχαιριά.

Να σου πω και μιά λεπτομέρεια και γιά τον Αλκη... Και μάχιμος να ήταν και να μην ήταν, τι ρόλο παίζει. Είναι νεκρός... Αλλά γιά το τι κάνουνε είναι σε αυτό, που σου είπα....Το παιδί δεν ήταν μάχιμο. Ηταν μιά πεντάδα εκεί στη γωνία και την είχανε στημένη, γιά δικούς μας. Οι πρώτοι δύο κρατούσαν σπαθιά. Οι δύο πρώτοι πέταξαν τα σπαθιά με το που πηγαν οι δικοί μας και φύγανε, να πανε στους άλλους που περιμένανε, για να κάνουν την παγίδα. Και μείναν πίσω τα τρία τα παιδάκια...», ανέφερε χαρακτηριστικά ο οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags