Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες που... φτιάχνουν τους ΠΑΟΚτζήδες - "Πιστεύω στον Λουτσέσκου, μπορεί ένα καλό αποτέλεσμα"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-07 21:29:00

Ατάκες που... φτιάχνουν τους ΠΑΟΚτζήδες - "Πιστεύω στον Λουτσέσκου, μπορεί ένα καλό αποτέλεσμα"

Sportdog Team
Ατάκες που... φτιάχνουν τους ΠΑΟΚτζήδες - "Πιστεύω στον Λουτσέσκου, μπορεί ένα καλό αποτέλεσμα"

Σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης μίλησε έμπειρος προπονητής όπου και αναφέρθηκε στον αγώνα του Δικεφάλου του Βορρά με την Μαρσέιγ τονίζοντας ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ελπίδες για καλό αποτέλεσμα.

Νταμίρ Κάναντι: Για τη μονομαχία του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία μίλησε ο έμπειρος προπονητής στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». 



Για το παιχνίδι Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: «Δύσκολο παιχνίδι. Η Μαρσέιγ είναι μια καλή ποιοτική και επικίνδυνη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι καλός και αυτός, οπότε περιμένω να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Για το πού ειναι δυνατή η Μαρσέιγ: «Οι Γάλλοι είναι δυνατοί στην επίθεση. Ο ΠΑΟΚ έχει τους παίκτες που μπορούν να διαχειριστούν τέτοια παιχνίδια, όμως, και μπορεί να φύγει με ένα καλό αποτέλεσμα. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και η ρεβάνς στην Τούμπα».

Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ: «Θα είναι μια μάχη ανάμεσα σε δύο καλούς προπονητές. Ο ΠΑΟΚ να παίξει κλειστά και να μην δεχθεί γκολ. Θα ήταν καλό να μην δεχθεί γκολ. Πιστεύω στον Λουτσέσκου».

Τι πρόβλεψη κάνει: «Η Μαρσέιγ είναι το φαβορί. Ακόμη και να χάνει με 1-0 ή με 2-1 ο ΠΑΟΚ, πιστεύω θα μπορέσει να ανατρέψει τα δεδομένα. Έχει παίκτες που μπορούν να τον βοηθήσουν. Θα υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ σήμερα», είπε ο Νταμίρ Κάναντι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags