Facebook Pixel Άρης: Τελειώνει κορυφαίος παίκτης από τον Άρη - "Έσκασε" πρόταση και για Γκαρσία
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-16 20:41:00

Τελειώνει κορυφαίος παίκτης από τον Άρη - "Έσκασε" πρόταση και για Γκαρσία

Sportdog Team
Τελειώνει κορυφαίος παίκτης από τον Άρη - "Έσκασε" πρόταση και για Γκαρσία

Εξελίξεις στο στρατόπεδο των Κιτρίνων, που βλέπουν έναν βασικό ποδοσφαιριστή να είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου και έναν ακόμα να έχει προσφορά από ομάδα του εξωτερικού.

Άρης: Ο Λούκας Σάσα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Άρη και είναι κοντά σε συμφωνία με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς για δύο ακόμα χρόνια, όμως σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει και θα συνεχίσει την καριέρα του στον πρωταθλητή Κύπρου, Απόλλωνα.

Παράλληλα, κινητικότητα υπάρχει και για τον Ματέο Γκαρσία. Η αργεντίνικη Ταγιέρες ενδιαφέρεται για τον βραχύσωμο εξτρέμ, ενώ δημοσίευμα από την Αργεντινή επισημαίνει πως έφτασε ήδη επίσημη πρόταση για τον παίκτη στα γραφεία του Άρη.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ματέο Γκαρσία. Ο 25χρονος πρώην παίκτης της Ινστιτούτο βρίσκεται στον Άρη Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα από το 2021. Είχε αποκτηθεί από τον Ερυθρό Αστέρα και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Ο Γκαρσία, που έκανε διακοπές στην Κόρδοβα, προσκλήθηκε και ξεναγήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ταγιέρες από τον ίδιο τον πρόεδρο, Αντρές Φάσι.

Τις τελευταίες ώρες, η Ταγιέρες έκανε μία πολύ καλή πρόταση για τον μεσοεπιθετικό, ώστε να αφήσει την Ελλάδα και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σενάρια "φωτιά" στη Super League - Κοιτάζει... ΠΑΟΚτσή ο Γιοβάνοβιτς - Θέλουν Γιαννούλη από Big5!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags