Facebook Pixel Ολυμπιακός: Το πρώτο όνομα για αντί-Μαρτίνς - Τον πρότεινε ο Βαλβέρδε - Συνεργάτης του Μπιέλσα στη Λιντς!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-28 15:44:00

Το πρώτο όνομα για αντί-Μαρτίνς - Τον πρότεινε ο Βαλβέρδε - Συνεργάτης του Μπιέλσα στη Λιντς!

Sportdog Team
Το πρώτο όνομα για αντί-Μαρτίνς - Τον πρότεινε ο Βαλβέρδε - Συνεργάτης του Μπιέλσα στη Λιντς!

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στον "αέρα" και ήδη το πρώτο όνομα για να τον αντικαταστήσει στους Ερυθρόλευκους είναι γεγονός.

Ολυμπιακός: Το μέλλον του Πορτογάλου προπονητή στον Ολυμπιακό είναι δυσοίωνο μετά την χθεσινή βαριά ήττα με 4-0 από την Μακάμπι Χάιφα, που σήμανε και τον αποκλεισμό από το φετινό Champions League.

Οι φήμες περί απομάκρυνσης του Πέδρο Μαρτίνς είναι πολλές και μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες φέρνουν στο προσκήνιο και το πρώτο όνομα, που "παίζει" για διάδοχος του, το οποίο δεν είναι άλλο από αυτό του Κάρλος Κορμπεράν.

Ο 39χρονος Ισπανός προπονητής βρίσκεται στην λίστα του Ολυμπιακού για να αντικαταστήσει τον Μαρτίνς και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, τον έχει προτείνει στους Πειραιώτες ο πρώην τεχνικός της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Κορμπεράν έμαθε δίπλα στον... καλύτερο, αφού ήταν συνεργάτης του Μαρσέλο Μπιέλσα στη Λιντς, θητεία που του άνοιξε την πόρτα για να αναλάβει το 2020 τον πάγκο της Χάντερσφιλντ ως πρώτος προπονητής, φτάνοντας μια ανάσα φέτος από την άνοδο, την οποία έχασε από τη Νότιγχαμ στον τελικό των μπαράζ, ματς το οποίο αποτέλεσε το βήμα για να τον "τσεκάρουν" τότε οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Στη Λιντς ο Κορμπεράν ήταν προπονητής στην U23 της ομάδας και παράλληλα First Team Coach, δεξί χέρι του Μπιέλσα και υπεύθυνος για τις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας που κέρδισε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία την σεζόν 2019/2020.

Πριν τρεις εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 7 Ιουλίου, ο Κορμπεράν παραιτήθηκε από τον πάγκο της Χάντερσφιλντ και πλέον είναι ελεύθερος να ψάξει για αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ισπανός ξεκίνησε την προπονητική του διαδρομή από την Κύπρο, όταν βρέθηκε στον πάγκο της Δόξας Κατοκωπιάς για οκτώ αγώνες τη σεζόν 2016/2017, ενώ ακολούθησε ο Ερμής Αραδίππου και έπειτα η καριέρα στο Νησί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν φταίει μόνο ο Μαρτίνς - Πού ήταν οι Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας; "Θέμα" στα αποδυτήρια

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags