Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Δεν είχε δυνάμεις ο ΠΑΟΚ - Βαριά φανέλα αλλά..." - Ατάκες για Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-09 20:29:00

"Δεν είχε δυνάμεις ο ΠΑΟΚ - Βαριά φανέλα αλλά..." - Ατάκες για Λουτσέσκου

Sportdog Team
"Δεν είχε δυνάμεις ο ΠΑΟΚ - Βαριά φανέλα αλλά..." - Ατάκες για Λουτσέσκου

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Νίκος Καραγεωργίου όπου και αναφέρθηκε στην εικόνα του Δικεφάλου του Βορρά στις αναμετρήσεις με τη Λέφσκι, αλλά και για την χρονιά που έρχεται.

Νίκος Καραγεωργίου: Την ανάλυση της ήττας στη Σόφια και του αποκλεισμού από το Conference League έκανε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής ο οποίος μίλησε στον FOCUS 103,6 FM.

"Κανένας δεν το περίμενε, να αποκλεισθεί ο ΠΑΟΚ από τη Λέφσκι, γιατί είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τους Βούλγαρους, αλλά εάν δούμε και τα δυο παιχνίδια, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Δεν ήταν ο ΠΑΟΚ, αυτός που ήθελαν να δουν οι φίλαθλοί του και έτσι όπως είδα και την ομάδα, ήταν ανέτοιμη, χωρίς δυνάμεις, ειδικά στο πρώτο παιχνίδι και είδα ότι δεν υπήρχε καμία συνεργασία μεταξύ παλιών και καινούργιων παικτών, φάνηκε ότι δεν ετοιμάσθηκαν σωστά. Αν θέλουμε να ψάξουμε δικαιολογίες,  θα βρούμε σίγουρα, όπως π.χ, ότι έχασε τον βασικό της φορ πριν από τα παιχνίδια με τη Λέφσκι, όταν τραυματίσθηκε, δεν έπαιξαν την τελευταία στιγμή ο Βιεϊρίνια και ο Λύρατζης, άρα κι αυτό ήταν πρόβλημα, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες και πρέπει να ξεπερνά τα προβλήματά του ο ΠΑΟΚ, όταν ο αντίπαλος είναι μια μέτρια ομάδα, όπως η Λέφσκι”.

-Για την καθυστέρηση απόκτησης κεντρικού αμυντικού:Ο Νάσμπεργκ ή όποιος άλλος, που θα ήταν ο βασικός κεντρικός αμυντικός, έπρεπε να έρθει νωρίτερα και όχι στις 31 Ιουλίου, να χάσει δηλαδή τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και να στερηθεί η ομάδα έναν βασικό παίκτη, εάν τον προορίζουν για βασικό. Επίσης, ο Νάρεϊ ήρθε τρεις ημέρες πριν τα παιχνίδια και ενώ έπρεπε να έρθει νωρίτερα, αλλά διάβαζα ότι διαπραγματεύονται δυο μήνες τον παίκτη. Αυτά πληρώνει ο ΠΑΟΚ και επίσης πρέπει να γνωρίζουμε ότι ένας παίκτης από τη Λατινική Αμερική, όπως π.χ. ο Κουαλιάτα θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί, ενώ ο άλλος, ο Ντάντας, από την Πορτογαλία, ήθελε λιγότερο χρόνο, αλλά θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι πολύ βαριά και δεν μπορούν να τη σηκώσουν εύκολα τα νεαρά παιδιά”.

-Για τον προπονητή: Ο συγκεκριμένος θέλει να χτίσει την επίθεση από πίσω, δεν παίζει στην κόντρα, αλλά το χτίσιμο από πίσω πρέπει να έχει και ανάλογους παίκτες”, είπε ο Νίκος Καραγεωργίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags