Facebook Pixel Χρήστος Δημόπουλος: Ατάκες... φωτιά από Δημόπουλο για ΠΑΟΚ - Αυτός ο παίκτης λείπει
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-20 16:25:00

Ατάκες... φωτιά από Δημόπουλο για ΠΑΟΚ - Αυτός ο παίκτης λείπει

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από Δημόπουλο για ΠΑΟΚ - Αυτός ο παίκτης λείπει

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος επιθετικός του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στο φετινό ρόστερ της ομάδας, ενώ μίλησε και για την παρουσία των ελληνικών συλλόγων στην Ευρώπη.

Χρήστος Δημόπουλος: Την πεποίθηση πως η ποιότητα των παικτών ευθύνεται για τις πολύ κακές εμφανίσεις των ελληνικών ομάδων, εξέφρασε, μεταξύ άλλων, ο θρυλικός επιθετικός στον αέρα του Metropolis 95.5, ενώ ακόμα έκανε λόγο για τον Ελ Αραμπί, τον Τσόλακ αλλά και για το πως βλέπει την κατάσταση των συλλόγων της χώρας.

Για το τι έφταιξε για τις εμφανίσεις τον ελληνικών ομάδων: «Δεν έχουν παίκτες οι ελληνικές ομάδες. Δεν είναι παίκτες αυτοί. Δεν είδες τι έχασε ο Ελ Αραμπί; 10 ευκαιρίες έχασε. Θα συνεχίσουμε να χάνουμε θέσεις στην βαθμολογία της UEFA αν συνεχίσουν έτσι οι ομάδες.»

Για ΑΕΚ: «Είναι η μόνη ομάδα που μου άρεσε. Είδα όλα τα φιλικά μου φαίνεται πως είναι σε καλή κατάσταση. Θα διεκδικήσει πρωτάθλημα πιστεύω.»

Για ΠΑΟΚ: «Πρέπει να πάρει σεντερ φόρ. Αυτό έλειψε με την Λέφσκι. Έναν να το καρφώνει, τύπου Πρίγιοβιτς, στατικό μέσα στην περιοχή. Ας πάρει και κανέναν ψηλό, φτάνει με τους κοντούς. Ένας είναι ο Μέσι δεν έχει άλλον. Ένας ψηλός χρειάζεται να πάρει καμιά κεφαλιά.»

Για Τσόλακ, Ολιβέιρα και Κούτσια: «Ο Τσόλακ στην Ρέιντζερς τα βάζει γιατί έχει συμπαίκτες με ποιότητα. Θα βγάλουν 10 φάσεις, δεν γίνεται να μην βάλει γκολ. Στον ΠΑΟΚ δεν γινόταν αυτό, δεν είχε ευκαιρίες. Και στην Μάλμε που έπαιζε πάλι έβαλε γκολ. Δε λέω να μην τον πουλούσαν, αλλά ας έπαιρναν έναν αντικαταστάτη τουλάχιστον. Ο Ολιβέιρα είναι άτυχος, αλλά είναι καλός. Απλά δεν ξέρω πως θα επιστρέψει τώρα. Για Κούτσια δεν μπορώ να πω κάτι, δεν γίνεται να στηριχθείς σε νεα παιδιά όταν είσαι μεγάλη ομάδα και πρέπει να νικάς σε κάθε ματς. Πρέπει να ενταχθεί στην ομάδα με αργά βήματα

Για Άρη: «Γίνεται να έχεις στόφα μεγάλης ομάδας και να χάνεις από την Μακάμπι; Δεν περίμενα να αποκλειστεί, όπως και ο ΠΑΟΚ φυσικά.»

Για την πρόβλεψη για το φετινό πρωτάθλημα και το αν υπάρχει κάποιο σεντερφορ που να του αρέσει: « Πιστεύω θα είναι αμφίρροπο. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης και ΑΕΚ θα παλέψουν. Δεν μπορώ να προβλέψω ποιος θα το πάρει. Δεν υπάρχει κάποιο σεντερ φορ στην Ελλάδα που να μου αρέσει. Λένε για Ελ Αραμπί. Ποιός Ελ Αραμπι;. Φτάνει τον πήραν και τα χρόνια τώρα.», είπε ο Χρήστος Δημόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags