Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Απίστευτο! Μπλοκάρονται λογαριασμοί πασίγνωστου συλλόγου λόγω ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-09 21:44:00

Απίστευτο! Μπλοκάρονται λογαριασμοί πασίγνωστου συλλόγου λόγω ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Απίστευτο! Μπλοκάρονται λογαριασμοί πασίγνωστου συλλόγου λόγω ΠΑΟΚ

Σε μπελάδες βρίσκεται πολύ γνωστή ομάδα του εξωτερικού μετά από προσφυγή που έκανε εν ενεργεία ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά κάτι που μπλόκαρε τους λογαριασμούς της.

ΠΑΟΚ: Σοβαρό πρόβλημα για την Κορίνθιανς μετά από την προσφυγή του Ντόουγκλας Αουγκούστο στα δικαστήρια καθώς όπως αναφέρει η η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα uol.com.br o παίκτης του ΠΑΟΚ δικαιώθηκε και μπλοκαρίστηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του συλλόγου της χώρας για οφειλή για δικαιώματα εικόνας του παίκτη, περίπου 230.000 ευρώ προς την εταιρεία που είχε σχετική συμφωνία.

«Η MFD Empreendimentos e Participações, μια εταιρεία που πήγε την Corinthians στο δικαστήριο, έλαβε το κλείδωμα των λογαριασμών του συλλόγου για πληρωμή χρέους ύψους 1.221.311,82 R$ (231.712 ευρώ) σύμφωνα με απόφαση του δικαστή Luís Fernando Nardelli.

Τον Φεβρουάριο, η εταιρεία κατέθεσε αγωγή στο Δικαστήριο του Σάο Πάολο για να εισπράξει 1.341.487,29 R$ για δικαιώματα εικόνας για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο που είχε υπό την άδεια της και δεν πληρώθηκε από την ομάδα.

Τον Μάιο είχε γίνει ξανά μπλοκάρισμα στους λογαριασμούς της Κορίνθιας λόγω της ίδιας διαδικασίας. Εκείνη την εποχή, βρέθηκαν και δεσμεύτηκαν 433.814,40 R$ (83.726 ευρώ), αλλά τώρα ξανά υπάρχουν περιπέτειες για την ομάδα.

Το γραφείο Τύπου της Κορίνθιανς ρωτήθηκε για το αν σύλλογος αναγνωρίζει το χρέος ή αν θα προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια κατά του αποκλεισμού και απάντησε χαρακτηριστικά : «Η Sport Club Corinthians Paulista δεν σχολιάζει τις τρέχουσες ενέργειες και, ως εκ τούτου, δεν θα σχολιάσει τη δράση που αναφέρεται στο ρεπορτάζ», αναφέρει το δημοσίευμα για τον παίκτη του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags