Facebook Pixel Χάρης Τσιγγάρας: Μεγάλη ατυχία για Τσιγγάρα - Τραυματισμός και παράταση στο ντεμπούτο του με Τουλούζ
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-09 19:44:00

Μεγάλη ατυχία για Τσιγγάρα - Τραυματισμός και παράταση στο ντεμπούτο του με Τουλούζ

Sportdog Team
Μεγάλη ατυχία για Τσιγγάρα - Τραυματισμός και παράταση στο ντεμπούτο του με Τουλούζ

Μερικές ημέρες υπομονή θα χρειαστεί να κάνει ο Έλληνας μέσος ώστε να κάνει το ντεμπούτο του με τον γαλλικό σύλλογο μιας και ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό.

Χάρης Τσιγγάρας: Υπομονή για να κάνει το ντεμπούτο του με την Τουλούζ θα πρέπει να κάνει ο Έλληνας μέσος καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει η Equipe, ο 22χρονος χαφ υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός από τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, με τον προπονητή του να το επιβεβαιώνει.

«Μη έτοιμος και ήδη απών το περασμένο Σαββατοκύριακο κατά την ήττα της Τουλούζ από την Κλερμόν (0-2), ο Θεοχάρης Τσιγγάρας θα πρέπει να περιμένει πριν παίξει τα πρώτα του λεπτά στη Ligue 1. Ο Έλληνας μέσος (22 ετών), δανεικός από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, υποφέρει από διάστρεμμα στον αστράγαλο, όπως ανέφερε ο προπονητής του Φιλιπ Μοντανιέ. Ο Χάρης Τσιγγάρας δεν προπονήθηκε το πρωί και δεν θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στην Ρεμς την Κυριακή το μεσημέρι», αναφέρει μεταξύ άλλων η γαλλική ιστοσελίδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags