Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Γνωστός Έλληνας τεχνικός πιστεύει τον Ραζβάν - "Μπορεί μέχρι και πρώτος ο ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-20 23:10:00

Γνωστός Έλληνας τεχνικός πιστεύει τον Ραζβάν - "Μπορεί μέχρι και πρώτος ο ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Γνωστός Έλληνας τεχνικός πιστεύει τον Ραζβάν - "Μπορεί μέχρι και πρώτος ο ΠΑΟΚ"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής που έχει περάσει από τον Δικέφαλο του Βορρά τονίζοντας ότι η ομάδα μπορεί να κατακτήσει ακόμα και την πρώτη θέση στη Super League.

Νίκος Καραγεωργίου: Το “διπλό” που πέτυχε ο Δικέφαλος στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού μπορεί να του δώσει την ώθηση για να διεκδικήσει τον τίτλο, παρά την βαθμολογική διαφορά των εννέα πόντων, που τον χωρίζει από τον Παναθηναϊκό πιστεύει ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρώην τεχνικός της ομάδας με δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” αναφέρθηκε στο θέμα.

Καθημερινώς έχω προπόνηση, αλλά έχω μία ενόχληση στον αχίλλειο. Ήμουν επιθετικός και με έκαναν αμυντικό. Με τα προβλήματα που έχουμε, γεροί να είμαστε όλοι. Ο ΠΑΟΚ και οι άλλοι τρεις, είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Εγώ δεν είμαι μάγος για να πω τι θα γίνει στο φινάλε του πρωταθλήματος. Μπορεί να πάρει την πρώτη θέση ο ΠΑΟΚ, μπορεί την δεύτερη θέση, μπορεί να μην πάρει και καμία. Η δυναμική του πάντως είναι για να πάρει την πρώτη θέση.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο πιο τυχερός από όλους. Ξεκίνησε μία νορμάλ προετοιμασία και αποδίδει τώρα η προσπάθεια που έκανε. Ο ΠΑΟΚ είχε ενδεκάδα ανάγκης με την Λέφσκι. Ο Ολυμπιακός είχε ακόμη πιο σοβαρά θέματα, όταν δεν είχε λύσει τα μεταγραφικά του. Αυτά είναι θέματα. Ο ΠΑΟΚ ευτυχώς που δεν άλλαξε προπονητή και δείχνει ότι παίρνει τον δρόμο του. Πίστευα ότι θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός έχει ανέτοιμους παίκτες”.
Ο Καραγεωργίου κλήθηκε να σχολιάσει και την πρόβλεψη που είχε κάνει πριν από το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, ένας πρώην παίκτης του στον Εργοτέλη, ο Σήφης Δασκαλάκης. Και είπε: “Τον Δασκαλάκη εγώ τον είχα παίκτη. Ο Δασκαλάκης είναι παλίκαρος. Είναι αντράκι. Αυτό που έλεγε έχει δίκαιο. Από τον Χάμες κινδύνεψε ο ΠΑΟΚ. Ο Χάμες προσπάθησε από την δεξιά πλευρά του Ολυμπιακού. Να πούμε ότι έχει δίκαιο σε έναν βαθμό. Ο ΠΑΟΚ σε κάποια χρονικά διαστήματα, στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος, κυριάρχησε και επέβαλε τον ρυθμό του. Στα υπόλοιπα κομμάτια βρήκε την ισοφάριση ο Ολυμπιακός. Και έτσι ο ΠΑΟΚ με την κατοχή της μπάλας, πέτυχε την νίκη
”.

Παρενέβη ο Σήφης Δασκαλάκης από το Ηράκλειο. Και είπε:Είχαμε καλές και κακές στιγμές στον Εργοτέλη με τον Νίκο Καραγεωργίου. Μένουν όμως οι ανθρώπινες στιγμές. Θυμάμαι την πρόβλεψη που έκανα πριν από τον αγώνα ότι με τον Χάμες θα κερδίσει ο Ολυμπιακός. Αλλά έχω και δικαιολογία. Είχα πει ότι εάν δεν παίξει ο Χάμες έχει πιθανότητα ο ΠΑΟΚ να πάρει αποτέλεσμα.

Η δικαιολογία είναι η εξής: Είχα ρωτήσει, θα παίξει ο Χάμες, αλλά υπολόγιζα ότι θα παίξει γκολκίπερ ο Πασχαλάκης, που δεν έπαιξε τελικά. Εάν έπαιζε ο Πασχαλάκης δεν θα δεχόταν το δεύτερο γκολ ο Ολυμπιακός από τον Νάρεϊ.

Ισχύει επίσης ότι με έβαλε στην ενδεκάδα του Εργοτέλη ο Καραγεωργίου. Την κέρδισα την θέση βέβαια με τον εγωισμό μου. Ευχαριστώ για ότι καταφέραμε με τον Εργοτέλη."

"Ο Χάμες ήταν καταλύτης για την απόδοση του Ολυμπιακού. Ο Δασκαλάκης δεν το είπε όπως ο Αλέφαντος. Καλώς τα παιδιά...3-0. Συγχαρητήρια πάντως θέλω να ευχηθώ στον Δασκαλάκη για τα δύο αγοράκια του, τα νεογέννητα. Να είναι γεροί. Έναν καφέ θα τον πιούμε όταν κατέβουμε στην Κρήτη. Ο Σήφης έκανε με εμένα και ύστερα έκανε μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Για επτά χρόνια στον Εργοτέλη πετύχαμε πολλά πράγματα και είμαστε περήφανοι. Στον Εργοτέλη έκανα επτά συνεχόμενα χρόνια. Τον ανέλαβα Νοέμβρη μήνα. Στην Ξάνθη ήμουν πέντε σεζόν συνεχόμενες. Έφυγα και ύστερα επέστρεψα. Έναν προπονητή, εάν τον στηρίξει η διοίκηση θα πετύχει. Πέρυσι ο Γιοβάνοβιτς ανέλαβε τον Παναθηναϊκό. Η διοίκηση τον στήριξε. Έτσι είναι τα πράγματα. Όταν η διοίκηση είναι δίπλα στον προπονητή, θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα. Όταν του σκάβουν τον λάκκο, τότε είναι θέμα χρόνου να τελειώσει”, είπε ο Νίκος Καραγεωργίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags