Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πιστεύει στο πλάνο του ΠΑΟΚ παλαίμαχος παίκτης - "Αυτή η γενιά θα είναι για πολλά χρόνια"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-23 11:52:00

Πιστεύει στο πλάνο του ΠΑΟΚ παλαίμαχος παίκτης - "Αυτή η γενιά θα είναι για πολλά χρόνια"

Sportdog Team
Πιστεύει στο πλάνο του ΠΑΟΚ παλαίμαχος παίκτης - "Αυτή η γενιά θα είναι για πολλά χρόνια"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στους νεαρούς παίκτες και το πλάνο της ομάδας.

Γιώργος Τουρσουνίδης: Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε για τον φετινό ΠΑΟΚ και την ανανέωση του συμβολαίου του Λευτέρη Λύρατζη.

«Το σημαντικό είναι ότι μπήκε στη διαδικασία να επεκτείνει το συμβόλαιό του. Έχει ταλέντο, προσφέρει και είναι νεαρός στην ηλικία. Με την επέκταση του δίνει τα εφόδια να το πιστέψει ακόμη περισσότερο και να δείξει όλες τις δυνατότητές του. Όσον αφορά την ρήτρα που δεν μπήκε έχει να κάνει με την πολιτική της ομάδας. Μακάρι να έχει ανοδική πορεία και αν έρθει κάποια στιγμή πρόταση να την συζητήσουν εκείνη την στιγμή» είπε αρχικά.

Για το μέλλον αυτής της ομάδας τόνισε: «Το χρειάζεται ο οργανισμός του ΠΑΟΚ να παίζουν νεαρά παιδιά, να αποκτούν εμπειρίες και να εξελίσσονται. Αυτή η γενιά θα είναι για πολλά χρόνια. Είναι σημαντικό να επενδύεις σε νεαρούς και να αποσκοπείς ότι σε 3-4 χρόνια, όταν γαλουχηθούν, θα μπορείς να στηριχτείς και να φτιάξεις μία δυνατή ομάδα. Είναι ευχής έργον να το πετύχεις και είναι ό,τι καλύτερο. Βλέπουμε φέτος ότι έχει γίνει ριζική ανανέωση και νομίζω ότι αυτό το πλάνο είναι σωστό.»

Υπογράμμισε ότι: «Ήρθε η ώρα αυτά τα παιδιά να δείξουν το ταλέντο τους. Δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα. 21 χρονών λένε ότι κάποιος δεν είναι έμπειρος. Δεν ισχύει. Εγώ είμαι της άποψης ότι όταν ένας παίκτης το... έχει μπαίνει μέσα και παίζει. Είμαι χαρούμενος που μιλάμε για δικά μας παιδιά, αλλά έχουμε και αξιόλογους ξένους. Μπορείς πάνω σε αυτούς να «χτίσεις».»

Για την επόμενη μέρα μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Συμφωνώ ότι πρέπει να υπάρχει διάρκεια. Ηταν σημαντική η νίκη για πολλούς τομείς και για το πρεστίζ και βαθμολογικά. Εχει δυνατότητες αυτή η ομάδα. Εχει αλλάξει νοοτροπία και επίπεδο ο ΠΑΟΚ, οι στόχοι είναι υψηλοί. Η νίκη επί του Ολυμπιακού είναι σημαντική, αλλά δεν χρειάζονται πανηγυρισμοί», είπε ο Γιώργος Τουρσουνίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags