Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Το κρυφό "όπλο" του Γιοβάνοβιτς - Κάνει τη διαφορά στην τρελή πορεία του Παναθηναϊκού
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-04 23:18:00

Το κρυφό "όπλο" του Γιοβάνοβιτς - Κάνει τη διαφορά στην τρελή πορεία του Παναθηναϊκού

Το κρυφό "όπλο" του Γιοβάνοβιτς - Κάνει τη διαφορά στην τρελή πορεία του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός κινείται στον αστερισμό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον Σέρβο τεχνικό εκτός από τη φοβερή δουλειά του στο χορτάρι, να έχει δίπλα του και μία εξίσου σπουδαία ομάδα ανθρώπων που τον περιστοιχίζουν στον πάγκο.

Παναθηναϊκός - Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον Άρη στη Λεωφόρο δύο αγωνιστικές πριν, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε πει μετά από ερώτηση του Sportdog, ότι άπαντες στην ομάδα με τη δουλειά τους έχουν καταφέρει να δώσουν πίσω στον κόσμο τα Σαββατοκύριακά τους!

Στην πράξη, έχουν πετύχει κάτι πολύ μεγαλύτερο. Έχουν κάνει τους φίλους του Παναθηναϊκού να κλαίνε από χαρά στις εξέδρες, όπως είδαμε χαρακτηριστικά με τα μάτια μας στο Πανθεσσαλικό, στο ιστορικά πια 10/10 απέναντι στον Βόλο.

Απολύτως δικαιολογημένα λοιπόν ο Παναθηναϊκός κινείται στον αστερισμό του Γιοβάνοβιτς, με τον Σέρβο τεχνικό εκτός από τη φοβερή δουλειά του στο χορτάρι, να έχει δίπλα του και μία εξίσου σπουδαία ομάδα ανθρώπων που τον περιστοιχίζουν στον πάγκο. Αυτοί είναι οι άμεσοι συνεργάτες του, Κόντης, Κολομπούρδας, Έρακ και ο προπονητής τερματοφυλάκων Μουντάκης.

Ειδικά μάλιστα ο Χρήστος Κοντής έχει μεγάλη επίδραση και στον Ιβάν και στην ομάδα. Μπορεί να είναι συνολικά άνθρωπος χαμηλών τόνων, αλλά πρόκειται για δουλευταρά και καθοριστικό πυλώνα στο πλευρό του Γιοβάνοβιτς. Μάλιστα για τον 47χρονο τεχνικό αξίζει να αναφέρουμε, ότι έχουν να μιλούν με τα καλύτερα λόγια στα Εμιράτα. Εκεί όπου πέρασε ως βοηθός αρχικά απο την Αλ Νασρ και ως πρώτος προπονητής εν συνεχεία από την Αλ Χάττα. Αρκετοί Έλληνες έχουν πάει από τα μέρη μας στα ΗΑΕ, λίγοι όπως είχαν την αποδοχή που απήλαυσε λόγω της δουλειάς του ο Κοντής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση-ματ Αλαφούζου για τον τίτλο - Ρίχνει 3 εκατομμύρια - Φέρνει τον… δικό του Βαλμπουενά ο ΠΑΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags