Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Κίνηση-ματ Αλαφούζου για τον τίτλο - Ρίχνει 3 εκατομμύρια - Φέρνει τον… δικό του Βαλμπουενά ο ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-03 10:00:00

Κίνηση-ματ Αλαφούζου για τον τίτλο - Ρίχνει 3 εκατομμύρια - Φέρνει τον… δικό του Βαλμπουενά ο ΠΑΟ!

του Νίκου Στεργίου
Κίνηση-ματ Αλαφούζου για τον τίτλο - Ρίχνει 3 εκατομμύρια - Φέρνει τον… δικό του Βαλμπουενά ο ΠΑΟ!

Νέο όνομα για τον Ιανουάριο: "Κλασικό 10αράκι με καλά τελειώματα"! Οι Πράσινοι ψάχνουν στην αγορά για τουλάχιστον δύο παίκτες και από την Πολωνία προέκυψε μία νέα εξαιρετική περίπτωση. Ποια τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και πώς θα ταιριάξει στο πλάνο του Γιοβάνοβιτς.

Στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Ζοάο Αμαράλ, σύμφωνα με ρεπορτάζ και πληροφορίες από την Πολωνία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός της Λεχ Πόζναν, με θητεία μεταξύ άλλων στην Μπενφίκα, είναι ποδοσφαιριστής με εξαιρετικά στοιχεία, αλλά έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με την πολωνική ομάδα.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Βασιλάκο, που γνωρίζει το ποδόσφαιρο στην Πολωνία, προκειμένου να μας δώσει παραπάνω πληροφορίες για τον Πορτογάλο άσο.

"Κλασικο 10αράκι, τεχνίτης, ωραίος παίκτης - Θυμίζει Βαλμπουενά - Καλά τελειώματα"

"Πέρσι ήταν MVP τού πρωταθλήματος για τη Λεχ Πόζναν. Παίζει στη θέση 10 πίσω από τον Ισάκ, που πρόσφατα είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό. Είναι κλασσικό 10αράκι, τεχνήτης, ωραίος παίκτης, αλλά φέτος δεν τον βλέπω πολύ ενεργό. Στο ιατρικό δελτίο δεν είναι αλλά δεν παίζει όσο πέρσι - Δεν είναι τόσο κομβικός όσο ήταν πέρσι. Αλλά είναι καλός παίκτης", ανέφερε αρχικά, μέσω του sportdog, ο καλός συνάδελφος.

Mπορεί να παίξει σε άλλες θέσεις;

"Είναι 10άρι, αυτή είναι η θέση του. Δεν έχει ταχύτητα για να αγωνιστεί στα άκρα ή δεύτερος επιθετικός. Θυμίζει κάπως τον Βαλμπουενά, χωρίς να έχει τα στημένα του Γάλλου. Έχει όμως καλά τελειώματα και με το δεξί και με το αριστερό πόδι". 

"Δεν ταιριάζει στον Γιοβάνοβιτς - 8αρο-10άρι στον ΠΑΟ - 3 εκατ. ευρώ για να έρθει"

Ταιριάζει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού;

"Στο 4-3-3 που παίζει ο Γιοβάνοβιτς, δεν ταιριάζει. Αυτός θα ήθελε ένα σύστημα 4-2-3-1 για να παίζει πίσω από τον φορ. Τώρα ως 8αρο-10άρι, θα μπορούσε να παίζει ως εσωτερικός χαφ. Αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να καλύψει τον Γιοβάνοβιτς που θέλει μπόλικο τρέξιμο, αλληλοκαλύψεις κ.λπ".

Τέλος, θέλω να μου πεις πόσα χρήματα χρειάζονται για να παραχωρήσει η Λεχ Πόζναν έναν παίκτη με τα στοιχεία, την ηλικία και το συμβόλαιο του Αμαράλ;

"Θεωρώ ότι με ένα ποσό κοντά στα 2-3 εκατ. ευρώ θα τον παραχωρούσε η Λεχ Πόζναν".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλειδώνει τον τίτλο με δύο μεταγραφές ο Αλαφούζος - Το πρώτο μεγάλο όνομα - "Πολυτέλεια για Ελλάδα"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags