Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: "Κλειδώνει" τον τίτλο με δύο μεταγραφές ο Αλαφούζος - Το πρώτο μεγάλο όνομα - "Πολυτέλεια για Ελλάδα"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-01 10:00:00

Κλειδώνει τον τίτλο με δύο μεταγραφές ο Αλαφούζος - Το πρώτο μεγάλο όνομα - "Πολυτέλεια για Ελλάδα"!

Του Χρήστου Δημόπουλου
Κλειδώνει τον τίτλο με δύο μεταγραφές ο Αλαφούζος - Το πρώτο μεγάλο όνομα - "Πολυτέλεια για Ελλάδα"!

"Μπαλαδόρος, ντριπλαδόρος, μπουκαδόρος" - Δέσμευση σε Γιοβάνοβιτς. Παρά το σερί νικών που δε λέει να σταματήσει για τον Παναθηναϊκό, η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά τον Ιανουάριο για να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός έγραψε ιστορία με το 5-1 στον Βόλο και το 10/10 στο πρωτάθλημα, με τους Πράσινους του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να συνεχίζουν με... σπασμένα φρένα την ξέφρενη πορεία της προς τον τίτλο. 

Παρά το σερί νικών που δε λέει να σταματήσει για το Τριφύλλι, πάντως, η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά τον προσεχή Ιανουάριο για να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Κάτι που, φυσικά, αποτελεί διακαή επιθυμία όλων στον οργανισμό.

Όπως έχουμε επαναλάβει, στον Παναθηναϊκό είναι σχεδόν ειλημμένη απόφαση να γίνουν δύο προσθήκες τον χειμώνα. Ενός χαφ και ενός εξτρέμ. Ο μέσος θα πρέπει να έχει επιτελικά χαρακτηριστικά, πιο κοντά δηλαδή στο προφίλ του Τρουιγιέ. Ο εξτρέμ από την άλλη ιδανικό θα ήταν να μπορεί να καλύψει και τα δύο άκρα, ωστόσο αν βρουν κάποια ποιοτική περίπτωση που καλύπτει μόνο το ένα, δεν πρόκειται ο Παναθηναϊκός να χαλάσει μια πιθανή τέτοια μεταγραφή.

Η μόνη διαφορά που έχει υπάρξει, ουσιαστικά, είναι η εξής. Πριν τραυματιστεί σοβαρά ο Αϊτόρ, στο κλαμπ θα κινούνταν για έναν εξτρέμ που θα συμπλήρωνε την τριάδα των Αϊτόρ, Βέρμπιτς, Παλάσιος. Η πολύμηνη απουσία του Ισπανού λόγω της ρήξης χιαστών, όμως, έχει οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην ανάγκη μεταγραφής ενός εν δυνάμει βασικού ακραίου!

Η… βόμβα Μαρτίνς για ΠΑΟ

Το όνομα του Φάμπιο Μαρτίνς είχε συνδεθεί το προηγούμενο καλοκαίρι με τον ΠΑΟΚ αλλά και τον Ολυμπιακό, καθώς υπήρχαν σοβαρές πιθανότητες να συνέχιζε την καριέρα του στην Ελλάδα.

Το ρεπορτάζ, προς το τέλος του καλοκαιριού, ήθελε τους Θεσσαλονικείς να ασχολούνται ξανά με την περίπτωσή του, καθώς ήταν (και είναι!) εμφανής η ανάγκη ενίσχυσης στη θέση που αγωνίζεται, παρόλα αυτά παρότι είχε μείνει ελεύθερος είχαμε γράψει στο sportdog ότι η περίπτωσή του είχε "κοπεί" λόγω Σαββίδη.

Τώρα το όνομά του βρίσκεται στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, όπως αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος στο sportdog, και επαναφέρουμε την καλοκαιρινή κουβέντα που είχαμε κάνει για τον 29χρονο άσο με τον Δημήτρη Σιώρη, τον δημοσιογράφο που είναι expert στα θέματα του ποδοσφαίρου στον αραβικό κόσμο και την Ωκεανία.

"Παιχταράς - Για αυτό έμεινε ελεύθερος - 2+ εκατ. το συμβόλαιο"

"Παιχταράς. Φέτος έπαιξε στην Αλ Γουάντα, πέρσι έπαιζε στην Αλ Σαμπά. Η Αλ Γουάντα δεν είχε καλή χρονιά και για αυτό έχει ανοίξει η κουβέντα ότι μπορεί να αποχωρήσει", ανέφερε αρχικά στην τοποθέτηση του ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Tο συμβόλαιό του είναι πάνω από 2 εκατ. Είχαν πληρώσει 3 εκατ. ευρώ μόλις πέρσι για να τον πάρουν. Αποχώρησε στο πλαίσιο γενικότερων αλλαγών στην ομάδα, όχι επειδή εκείνος δεν είναι καλός παίκτης".

"Μπαλαδόρος, ντριπλαδόρος, μπουκαδόρος - Πολυτέλεια για την Ελλάδα - Φανέλα βασικού στο σπίτι"

Τι τον κάνει να ξεχωρίζει;

"Είναι μπαλαδόρος, ντριπλαδόρος, παίζει ως εξτρέμ, έχει δεξί πόδι, μπουκαδόρος. Πιστεύω θα είναι πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα, αν τελικά έρθει".

Οπότε είναι για βασικός;

"Δεν είναι κάτι που συζητάμε αυτό, προφανώς παίρνει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό... έδιωξε Γκατσίνοβιτς ο ΠΑΟ - Η πρόταση Γιοβάνοβιτς σε Αλαφούζο - Αναβάθμιση με παικταρά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags