Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βρήκε στόπερ ο Μίτσελ - Φουλάρουν για μεταγραφή στο Λιμάνι - Λάτο ή... μεγάλη επιστροφή στα μπακ
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-27 23:56:00

Βρήκε στόπερ ο Μίτσελ - Φουλάρουν για μεταγραφή στο Λιμάνι - Λάτο ή... μεγάλη επιστροφή στα μπακ

του Παναγιώτη Νικολάου
Βρήκε στόπερ ο Μίτσελ - Φουλάρουν για μεταγραφή στο Λιμάνι -  Λάτο ή... μεγάλη επιστροφή στα μπακ

Τρέχουν οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό! Γιατί ο Μίτσελ έχει ζητήσει επιτακτικά την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και πώς διαμορφώνονται τα δεδομένα στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Ολυμπιακός εδώ και καιρό αναζητούσε στόπερ και όλα δείχνουν ότι υπάρχει εξέλιξη στο συγκεκριμένο ζήτημα!

Εξάλλου, δεν αποτελεί κοινό μυστικό πως ο Μίτσελ έψαχνε εδώ και καιρό αμυντικό για να μπορέσει να αυξήσει το βάθος στο ρόστερ και να πλαισιώσει τους Σωκράτη, Ντόη, Ρέτσο και Μπα την ώρα που ο Σισέ δείχνει ξεκάθαρα πως βρίσκεται εκτός πλάνων. Ούτως ή άλλως εδώ και καιρό είχε τεθεί θέμα το πώς θα βγει η χρονιά ποσοτικά, ειδικά μετά από την αποχώρηση του Κώστα Μανωλά, ο οποίος ουσιαστικά δεν αντικαταστήθηκε ποτέ...

Αυτό βεβαίως θα φανεί ξεκάθαρα και στις επόμενες μέρες με τις επιλογές του Μίτσελ για τον αγώνα με τον Αστέρα αν και δύσκολα θα έχουμε κάποια θεαματική ανατροπή.

Ο Ισπανός τεχνικός θέλει έναν έμπειρο στόπερ που θα δώσει μεγαλύτερη σιγουριά στην άμυνα και θα μπορέσει να βοηθήσει στην καλύτερη εικόνα της ανασταλτικής λειτουργίας της ομάδας, που συνεχίζει να αποτελεί ένα τεράστιο «αγκάθι» για τους πρωταθλητές.

Εξάλλου, ο Ολυμπιακός έχει... προβλήματα, κάτι που αποτυπώνεται και από την βαθμολογία και το 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πάντως, τον τελευταίο καιρό και με αφορμή το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα οι ερυθρόλευκοι δείχνουν να αναζητούν έντονα και αριστερό μπακ. 

Για αυτό τον λόγο έχει ακουστεί έντονα το όνομα του Μαζουακού και μένει να φανεί εάν γίνει κίνηση και για τον συγκεκριμένο μπακ. Ούτως ή άλλως ο έμπειρος μπακ ψάχνεται να αλλάξει ομάδα, σύντομα. Βέβαια, ο Μαζουακού δεν... παίζει μόνος του, αφού το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξεχωρίσει και τον Τόνι Λάτο της Βαλένθια, για τον οποίο μάλιστα φέρεται να υπάρχει έντονη κινητικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοινώνει... καμπάνες ο Μίτσελ, "καψώνι" σε κορυφαίο όνομα - Έκπληξη με Σωκράτη και Μαρσέλο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags