Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απάντησε σε Ράντονιτς ο Άντριους - "Είναι πραγματικά αστείο όλο αυτό"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-29 13:11:00

Απάντησε σε Ράντονιτς ο Άντριους - "Είναι πραγματικά αστείο όλο αυτό"!

Sportdog Team
Απάντησε σε Ράντονιτς ο Άντριους - "Είναι πραγματικά αστείο όλο αυτό"!

Ο Αμερικανός γκαρντ πήρε θέση για όσα του καταλόγισε ο Μαυροβούνιος τεχνικός του Τριφυλλιού αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει με τους ξένους στο "πράσινο" ρόστερ.

Παναθηναϊκός: Στα λεγόμενα του Ντέγιαν Ράντονιτς μετά τη νίκη επί του Ιωνικού για την Basket League, απάντησε ο Άντριου Άντριους με ανάρτησή του στο twitter.

«Είναι εκτός ομάδας. Δεν έχει υπογράψει ακόμα την αποχώρησή του και έχουμε πρόβλημα με τον κανονισμό ότι δεν υπογράφει για να μη λογίζεται ανάμεσα στους ξένους», είχε σημειώσει ο προπονητής του Παναθηναϊκού, με τον Άντριους να απαντά μέσω twitter. «Είναι πραγματικά αστείο όλο αυτό», σημείωσε χαρακτηριστικά επισυνάπτοντας και emojies γέλιου.

Αρχικά, βέβαια, ο Αμερικανός γκαρντ απάντησε σε ανάρτηση Μέσου στο twitter που μετέφερε παραποιημένα τα λόγια του προπονητή του (έκανε λόγο για «σαμποτάζ») και η οποία ύστερα από λίγο κατέβηκε.

Το θέμα που προέκυψε και αποκάλυψε χθες ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Άντριου Άντριους παρόλο που εδώ και 3 μήνες δεν υπολογίζεται, αρνείται να υπογράψει το χαρτί που απαιτείται ώστε να μην λογίζεται ανάμεσα στους επτά ξένους του Παναθηναϊκού στην Basket League, κάτι που σημαίνει πως κανείς δεν μπορεί να πάρει τη θέση του.

Αυτός είναι και ο λόγος, που οι Πράσινοι δεν έχουν καταφέρει ακόμη να δηλώσουν τον Μάριους Γκριγκόνις στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να μένει εκτός από τους εγχώριους αγώνες του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει... φονιά στο ΟΑΚΑ - Απόφαση για Μήτογλου - "Βουίζει η πιάτσα" για Έλληνα ψηλό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags