Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Παράπονα από Βρουσάι: "Ο διαιτητής επηρέασε το παιχνίδι - Ήθελα να κλάψω όταν ακυρώθηκε το γκολ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-25 23:48:00

Παράπονα από Βρουσάι: "Ο διαιτητής επηρέασε το παιχνίδι - Ήθελα να κλάψω όταν ακυρώθηκε το γκολ"

Sportdog Team
Παράπονα από Βρουσάι: "Ο διαιτητής επηρέασε το παιχνίδι - Ήθελα να κλάψω όταν ακυρώθηκε το γκολ"

Δήλωση για την διαιτησία και το πώς επηρέασε το ντέρμπι έκανε ο Μάριος Βρουσάι.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Παράπονα από τη διαιτησία του ντέρμπι είχε ο Μάριος Βρουσάι, με τον άσο του Ολυμπιακού να αναφέρει πως ο διαιτητής με τις αποφάσεις του επηρέασε το ματς, λέγοντας πως η πρώτη κίτρινη στον Σωκράτη ήταν λανθασμένη.

Όσο για τη φάση του γκολ, τόνισε ότι ήθελε να κλάψει όταν ακυρώθηκε, λέγοντας ότι δεν έχει δει ακόμα το ριπλέι και δεν έχει άποψη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βρουσάι μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

«Πραγματικα με το που το ακύρωσαν ήθελα να κλάψω, δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα και ειδικά όπως ηταν το ματς. Όταν εβαλα το γκολ το πανηγύρισα  με την ψυχή μου. Δε εχω δει τη φάση, δεν ξερω αν ειναι οφσάιντ. Δείξαμε ποια ειναι καλύτερη ομαδα και στο πρωτο ματς και αποψε. Μας έδωσε ώθηση ο κοσμος και λεγαμε πως δεν γίνεται να μην κερδίσουμε αλλά ουσιαστικά χασαμε

Πολλες φορες η μπάλα δεν σε θέλει. Εμεις δεν σταματάμε. Δείξαμε πως το θέλαμε πάρα πού σε αντίθεση με τον αντίπαλο. Οι καθυστερήσεις ηταν ελάχιστες. Θέλαμε να παίξουμε παρόλο που ήμασταν με παίκτη λιγότερο. Η πρώτη κίτρινη στον Σωκράτη δεν ηταν σωστή. Επηρέασαν το παιχνίδι οι αποφάσεις του διαιτητή. ¨Εχει δρόμο το πρωτάθλημα, θέλουμε να το κατακτήσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό πάει για πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός - Λάθος Μίτσελ με Φορτούνη - "Kλείδωσε" τον Γιοβάνοβιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags