Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ομάρ Ελ Καντουρί: Σκασμένος ο κόσμος με Καντουρί - Από τραυματισμό σε τραυματισμό και πιο κοντά στην έξοδο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-11 08:42:00

Σκασμένος ο κόσμος με Καντουρί - Από τραυματισμό σε τραυματισμό και πιο κοντά στην έξοδο!

Sportdog Team
Σκασμένος ο κόσμος με Καντουρί - Από τραυματισμό σε τραυματισμό και πιο κοντά στην έξοδο!

Το μέλλον του Καντουρί στο Δικέφαλο του Βορρά μοιάζει κάθε άλλο παρά δεδομένο. Τόσο στο συμβόλαιο του Μαροκινού, όσο και στου Μπράντον Τόμας, υπάρχει οψιόν για την επέκτασή τους. Θα γίνει κίνηση από τον ΠΑΟΚ, όμως, για να ενεργοποιηθεί;

ΠΑΟΚ: Δεν έχει τέλος το… μαρτύριο του Ομάρ Ελ Καντουρί με τους τραυματισμούς. Απέναντι στο Βόλο ο Μαροκινός αποχώρησε ξανά τραυματίας στην Τούμπα, ξεσπώντας σε κλάματα, αφού και ο ίδιος έχει κουραστεί να παλεύει με τις αποθεραπείες. Και μοιραία, το τέλος της καριέρας του φαντάζει όλο και πιο κοντά σιγά-σιγά.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αρχικά τον αποδοκίμασαν, βλέποντας τον πέφτει πάλι κάτω τραυματίας, ενώ οι συμπαίκτες του τον στήριξαν, αντικρίζοντάς τον στο χορτάρι να λυγίζει και να κλαίει. Με λίγα λόγια, δράμα η κατάσταση.

Το μέλλον του Καντουρί στο Δικέφαλο του Βορρά, επίσης, μοιάζει κάθε άλλο παρά δεδομένο. Τόσο στο συμβόλαιο του Μαροκινού, όσο και στου Μπράντον Τόμας, υπάρχει οψιόν για την επέκτασή τους. Ο 27χρονος Ισπανός επιθετικός συμφώνησε το περασμένο καλοκαίρι για 1+1 χρόνο, με τον ΠΑΟΚ να έχει το δικαίωμα να τον κρατήσει. Γενικώς, στην Τούμπα υπάρχει ικανοποίηση για την παρουσία του και γι' αυτό και το πιθανότερο με βάση τα τωρινά δεδομένα, είναι ο Λουτσέσκου ν' ανάψει το "πράσινο φως" για την παραμονή του Τόμας.

Όσον αφορά τον Ελ Καντουρί τα πράγματα είναι, ειδικά μετά τα τελευταία, μπερδεμένα. Κάνεις στον ΠΑΟΚ δεν αμφισβητεί την ποιότητα του Μαροκινού, ωστόσο η ευπάθειά του σε τραυματισμούς τον έχει πολύ συχνά (σχεδόν μόνιμα για ν' ακριβολογούμε φέτος) παροπλισμένο. Επομένως, εδώ η τελική απόφαση κρίνεται πιο σύνθετη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags