Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Γιάννης Κωνσταντέλιας: Ασφυκτικό πρέσινγκ για Κωνσταντέλια - Νέα πρόταση 12 εκατ. ευρώ - "Αναζητά επόμενο σούπερ σταρ η..." (pic)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-15 11:46:00

Ασφυκτικό πρέσινγκ για Κωνσταντέλια - Νέα πρόταση 12 εκατ. ευρώ - "Αναζητά επόμενο σούπερ σταρ η..." (pic)

Sportdog Team

Χαμός για το wonderkid του Δικεφάλου του Βορρά και νέα υπέρογκη πρόταση στα γραφεία του!

Αποφασισμένη να κάνει τον Γιάννη Κωνσταντέλια τον επόμενο σούπερ σταρ της είναι η Σάλτσμπουργκ, η οποία δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια να τον αποκτήσει από τον ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της αυστριακής ιστοσελίδας "sn.at", η πρωταθλήτρια της χώρας επανήλθε με πρόταση 12 εκατομμυρίων ευρώ για τον νεαρό άσο του Δικεφάλου, παρότι για την ώρα οι "ασπρόμαυροι" δεν φαίνονται διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν.

"Η Σάλτσμπουργκ αναζητά τον επόμενο σούπερ σταρ", αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Αυστριακοί και κάνουν λόγο για τη νέα βελτιωμένη προσφορά για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

 

«Η Σάλτσμπουργκ έχει κάνει εξαιρετικό όνομα ως “εργοστάσιο” ταλέντων. Η λίστα των παικτών που χρησιμοποίησαν τους επί σειρά πρωταθλητές Αυστρίας ως σκαλοπάτι για μια μεταγραφή σε κορυφαία ομάδα είναι μεγάλη. Ονόματα όπως ο Έρλινγκ Χάαλαντ ή ο Σάντιο Μανέ βρίσκονται στην κορυφή.

Ο αθλητικός διευθυντής της Σάλτσμπουργκ, Κρίστοφ Φρόιντ, ξέρει πώς να εκμεταλλευτεί αυτόν τον έπαινο. Ο 45χρονος αθλητικός διευθυντής αυτή τη στιγμή σχεδιάζει την ομάδα για την ερχόμενη σεζόν - και έχει μερικά από τα κορυφαία ταλέντα στις πρώτες θέσεις της λίστας του», προσθέτει το δημοσίευμα των Αυστριακών. 

Επιπλέον σημειώνεται στο ρεπορτάζ πως η Σάλτσμπουργκ πρόκειται να παρακολουθήσει εκ νέου τον Κωνσταντέλια στα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας με Ιρλανδία και Γαλλία και η υπόθεσή του θα συζητηθεί ξανά, αφού ο ΠΑΟΚ απέρριψε πριν μερικούς μήνες την πρώτη προσφορά του αυστριακού συλλόγου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" ESPN για πασίγνωστο στράικερ που θέλουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - 42 γκολ στην εθνική του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags