Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κριστιάν Καρεμπέ: Η ερώτηση σε Καρεμπέ για ευρωπαϊκό και η ατάκα για… δώρα Κορδόν και Βαλβέρδε
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-27 17:01:00

Η ερώτηση σε Καρεμπέ για ευρωπαϊκό και η ατάκα για… δώρα Κορδόν και Βαλβέρδε

Sportdog Team
Η ερώτηση σε Καρεμπέ για ευρωπαϊκό και η ατάκα για… δώρα Κορδόν και Βαλβέρδε

Σίγουρος για την επιτυχία των Κορδόν και Μαρτίνεθ στο Λιμάνι εφανίστηκε ο παλαίμαχος Γάλλος και στέλεχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Την πίστη του στο νέο εγχείρημα του Ολυμπιακού μετά την έλευση του Αντόνιο Κορδόν στον ρόλο του αθλητικού διευθυντή και του Ντιέγκο Μαρτίνεθ σε αυτόν του προπονητή, εξέφρασε ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Παράλληλα, ο σύμβουλος στρατηγικής της ομάδας, μετά από σχετική ερώτηση για το αν ήρθε η ώρα για μία ευρωπαϊκή κούπα, υποστήριξε πως ο Κορδόν μπορεί να προσφέρει πολλά δώρα στους «ερυθρόλευκους» και πρέπει να είναι έτοιμοι να τα δεχτούν.

«Πιστεύω πολύ σε αυτό που κάνουμε. Ωστόσο, για όσους δεν γνωρίζετε, ο κύριος Κορδόν έχει συνεργαστεί με τους Βαλβέρδε και Ζαρντίμ. Μπορεί να μας προσφέρει πολλά δώρα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τα δεχθούμε. Με ταπεινότητα πρέπει να φτιάξουμε μία ομάδα που θα είναι ενωμένη. Δεν είναι εύκολο να φτιάξεις μια ομάδα από την αρχή. Είμαι εδώ για να βοηθήσω ό,τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός», ανέφερε ο Κριστιάν Καρεμπέ κατά τη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των δύο νέων προσώπων των Πειραιωτών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags