Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Η αλήθεια για την παραμονή Λύρατζη στον ΠΑΟΚ - Το πήρε... πάνω του ο Λουτσέσκου - Ο λόγος
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-12 22:13:00

Η αλήθεια για την παραμονή Λύρατζη στον ΠΑΟΚ - Το πήρε... πάνω του ο Λουτσέσκου - Ο λόγος

Sportdog Team
Η αλήθεια για την παραμονή Λύρατζη στον ΠΑΟΚ - Το πήρε... πάνω του ο Λουτσέσκου - Ο λόγος

Ο Λευτέρης Λύρατζης αποτελεί ένα από τα θέματα συζήτησης το τελευταίο διάστημα, τόσο για το γεγονός πως δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής, όσο και για τα σενάρια δανεισμού του σε άλλη ομάδα.

ΠΑΟΚ: Ο Λευτέρης Λύρατζης αποτελεί ένα από τα θέματα συζήτησης το τελευταίο διάστημα, τόσο για το γεγονός πως δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής, όσο και για τα σενάρια δανεισμού του σε άλλη ομάδα. Μετά το ματς με τον Άρη, γνωστή έγινε η απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου να «παγώσει» την αποχώρηση του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Ο Ρουμάνος τεχνικός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στον Βόλο, «αποθεώνοντας» ουσιαστικά τον 23χρονο ποδοσφαιριστή. Κι αυτό, αφού τον χαρακτήρισε ως «ο πιο επαγγελματίας παίκτης που έχει γνωρίσει στη ζωή του».

Έτσι, ξεκαθάρισε πως η απόφασή του είναι η παραμονή του ποδοσφαιριστή, με την ελπίδα πως θα καταφέρει να τον χωρέσει στο… ρόστερ που υπάρχει.

«Θα είμαι 100% ειλικρινής μαζί σας για τον Λύρατζη. Δεν ήθελα να φύγει, ήθελα να μείνει στην ομάδα. Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα παίξει, αλλά με την συχνότητα των αγώνων είναι σημαντικό να τον έχουμε εδώ για την ομάδα.Ήταν άτυχος, το γνωρίζω επειδή είναι ένας σοβαρός παίκτης, ο πιο επαγγελματίας παίκτης που έχω γνωρίζει στην ζωή. Όταν λέω ότι είναι άτυχος, εννοώ τον τραυματισμό του στην αρχή της σεζόν και έμεινε πίσω στον εσωτερικό ανταγωνισμό, με τους άλλους παίκτες στην ίδια θέση. Σε μια στιγμή μπορεί να έρθει η ώρα που θα παίξει και θα πρέπει να είναι έτοιμος», είπε χαρακτηριστικά.

Ο 23χρονος μετράει φέτος μόλις 23 λεπτά συμμετοχής, ωστόσο δεν αποκλείεται σύντομα να μπει και αυτός στην εξίσωση. Ειδικότερα, όσο δεν έρχεται παίκτης για το δεξί άκρο της άμυνας, τόσο οι πιθανότητες αποχώρησής του λιγοστεύουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανανεώμενος ΠΑΟΚ με δικά του παιδιά - Ξεκάθαρη η απόφαση για τις μεταγραφές στη Μ. Ασίας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags