Facebook Pixel Γιάννης Κωνσταντέλιας: Απάντησε για Κράσνονταρ ο εκπρόσωπός του
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-07 11:17:00

Απάντησε στα σενάρια για Κράσνονταρ ο εκπρόσωπος του Κωνσταντέλια!

Sportdog Team

Ο μάνατζερ του διεθνούς άσου έδωσε την απάντησή του για όσα ακούγονται για τον πελάτη του και ενδιαφέρον της ρωσικής ομάδας, που προπονεί ο Βλάνταν Ίβιτς.

Τη δική του απάντηση στα πρόσφατα δημοσιεύματα από τη Ρωσία που ανέφεραν πως η Κράσνονταρ, εκτός από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, είχε στα ραντάρ της και τον Γιάννη Κωνσταντέλια, έδωσε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Λεωνίδας Αθανασούλας.

Όπως γίνεται γνωστό από τις δηλώσεις που φιλοξενεί το euro-football.ru: «Ενδιαφερόταν η Κράσνονταρ για τον Γιάννη; Δυστυχώς, δεν μπορούμε να σχολιάσουμε πληροφορίες για τους παίκτες μας», είπε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή. 

Ενώ το δημοσίευμα προσθέτει για τον Κωνσταντέλια: «Παλαιότερα είχε αναφερθεί ότι εκτός από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, η Κράσνονταρ ενδιαφέρεται για έναν ακόμη μέσο του ΠΑΟΚ. H διοίκηση του ελληνικού συλλόγου δεν είναι έτοιμη να αποχωριστεί τον παίκτη για λιγότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ. Την φετινή σεζόν ο Κωνσταντελιάς έπαιξε 36 ματς με τον ΠΑΟΚ, σημείωσε 10 γκολ και έδωσε έξι ασίστ. Ενώ το Transfermarkt αποτιμά τον Έλληνα παίκτη της εθνικής ομάδας στα 10 εκατομμύρια ευρώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ασφυκτικό "πρέσινγκ" από Ελλάδα σε Γιαννούλη - Αποδοχές με επταψήφιο ποσό - "Μάχη" για δύο... μεγάλους!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags