Facebook Pixel Τρίβει τα... χέρια του ο Μάντζιος - Ο παίκτης που αλλάζει τα πάντα
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-08 21:21:00

Τρίβει τα... χέρια του ο Μάντζιος - Ο παίκτης που αλλάζει τα πάντα στον Άρη - Νέα δεδομένα στην ομάδα

Sportdog Team
Τρίβει τα... χέρια του ο Μάντζιος - Ο παίκτης που αλλάζει τα πάντα στον Άρη - Νέα δεδομένα στην ομάδα

Οι Κίτρινοι έχουν σημαντικές αναμετρήσεις μπροστά τους τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Κύπελλο και ο Έλληνας τεχνικός βλέπει ότι στα χέρια του έχει πλέον ακόμα μια πολύ σημαντική λύση.

Άρης: Το Ιράν αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Asian Cup, χάνοντας με σκορ 3-2 από το Κατάρ. Δυσάρεστο νέο για τους Ιρανούς, ευχάριστο για τον Άρη, μιας και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του.

Αυτό σημαίνει πως μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα των Κιτρινόμαυρων και δεν αποκλείεται ακόμη κι εντός της ημέρας να φιξαριστεί η άφιξή του στην πόλη.

Ο έμπειρος Ιρανός επιθετικός υπέγραψε στον Άρη ενώ ήταν στο Asian Cup, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να τακτοποιήσει και τα της μετακόμισής του στην Ελλάδα. Ανάλογα με τον προγραμματισμό που θα γίνει θα κλειδώσει και η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, ώστε να αρχίσει προπονήσεις με τη νέα ομάδα του.

Προφανώς και δεν υπολογίζεται για το ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό ωστόσο δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο σε αποστολή, στο ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εξαιρετικός για Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ - Θέλει ένταση, στον πάγκο τα... ονόματα - Διέλυσε τη Γιουνάιτεντ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags