Facebook Pixel Ζίβκο Ζίβκοβιτς: Γι' αυτό "χάλασε" η μεταγραφή στην Κράσνονταρ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-11 15:23:00

Νέο δημοσίευμα για Ζίβκοβιτς - Γι' αυτό "χάλασε" η μεταγραφή του στην Κράσνονταρ!

Sportdog Team

Στο ρεπορτάζ Ρώσου δημοσιογράφου αναφέρονται και ποσά!

Ο Ρώσος δημοσιογράφος, Ιβάν Καρπόφ που λίγες μέρες πριν είχε δημοσιεύσει ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η Κράσνονταρ ετοίμαζε πρόταση στον ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, «ξαναχτύπησε». 

Μέσω του καναλιού του στο Telegram αναφέρει ότι η ρωσική ομάδα και ο Δικέφαλος συμφώνησαν στο deal για τον Σέρβο εξτρέμ, αλλά αυτό χάλασε λόγω άρνησης του 27χρονου άσου, που δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα λόγω της εγκυμοσύνης της μέλλουσας συζύγου του.

Μάλιστα, στην ανάρτηση υπάρχουν αναλυτικά και ποσό τόσο για την μεταγραφή, όσο και για τα χρήματα που θα έπαιρνε ο Αντρίγια.  

Αναλυτικά το δημοσίευμα του Καρπόφ αναφέρει: «Μετά την αποτυχία της μεταγραφής του 24χρονου Τζαλό από την Μπράγκα (οι σύλλογοι συμφώνησαν σε συμφωνία για 17.000.000 + 3.000.000 ευρώ, αλλά την τελευταία στιγμή ο Ισπανός δεν ήθελε να πάει στην Ρωσία) ΠΑΟΚ και Κράσνονταρ συμφώνησαν για τη μεταγραφή του 27χρονου Αντριγια Ζίβκοβιτς έναντι 7.500.000 ευρώ και το 30% από τα οποία θα είχε λάβει ο πατέρας του ποδοσφαιριστή.

Ο μισθός του Σέρβου ποδοσφαιριστή στην Κρασνοντάρ θα ήταν για κλειστό τριετές συμβόλαιο και θα ανέβαινε κλιμακωτά: 1.800.000 ευρώ στον πρωτο χρόνο, 2.000.000 ευρώ στον δεύτερο χρόνο και 2.200.000 ευρώ στον τρίτο, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους.

Ωστόσο, ο Σέρβος αρνήθηκε μια τόσο γενναιόδωρη πρόταση από τη Ρωσία, στην Ελλάδα κερδίζει σχεδόν δύο φορές λιγότερα, 1.200.000 ευρώ. (σ.σ. το συμβόλαιό του στον ΠΑΟΚ φτάνει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ) λόγω της εγκυμοσύνης της κοπέλας του Ελισάβετ. Πλέον, η Κράσνονταρ μελετά την περίπτωση άλλου υποψηφίου για τη θέση του δεξιού εξτρέμ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο "δώρο" Σαββίδη σε Λουτσέσκου - Στα γραφεία του ΠΑΟΚ κορυφαίο όνομα, deal... 13 εκατομμυρίων!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags