Facebook Pixel ΑΕΚ:Τρομακτικό στατιστικό στο πρωτάθλημα -Πόσα γκολ έχει βάλει από στημένα
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-29 00:12:00

Τρομακτικό στατιστικό της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα - Πόσα γκολ έχει βάλει από στατικές φάσεις;

Sportdog Team
Τρομακτικό στατιστικό της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα - Πόσα γκολ έχει βάλει από στατικές φάσεις;

Η πρωταθλήτρια επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα ματς που πέτυχε τρία γκολ από στημένα.

Στις αλλαγές που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και τις στατικές φάσεις της ΑΕΚ στάθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου στο σχόλιό του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τη νίκη της Ένωσης επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 4-2. Παράλληλα, αποκάλυψε πως η ΑΕΚ έχει βάλει 17 τέρματα από στατικές φάσεις!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στην αρχή φάνηκε ότι το παιχνίδι θα πάει εύκολα για την ΑΕΚ. Σκόραρε νωρίς, αλλά μετά ήρθαν κάποια λάθη που επέτρεψαν στον ΠΑΣ να βγάλει αντεπιθέσεις. Το 1-1 ήρθε με μεγάλη αδράνεια της άμυνας, κυρίως από τον Σιντιμπέ, η ΑΕΚ βγήκε αμέσως μπροστά για να ισοφαρίσει, αλλά με ένα μεγάλο λάθος του Τσούμπερ δέχτηκε και το δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο μέρος, με τις αλλαγές είδαμε μια άλλη ΑΕΚ.

Αμέσως πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και ειδικά μετά τις τρεις αλλαγές είδαμε ένα από τα καλύτερα διαστήματα για φέτος. Και τα τρία γκολ ήρθαν από στατικές φάσεις, φέτος έχει βάλει 24 σε όλες τις διοργανώσεις, τα 17 στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον ήθελε ο Παναθηναϊκός, τον πήρε ο ΠΑΟΚ! Γκολάρα στη Φιλαδέλφεια - "Καψούρα" του Χριστοβασίλη (Vid)

Ο Λιούμπισιτς ήταν πολύ σημαντικός σήμερα, έπαιξε σαν να είναι χρόνια στην ΑΕΚ. Είναι τεράστια πολυτέλεια για την ομάδα να έχει τον Λιβάι σε κακή μέρα και να μπαίνει ο Πόνσε και να κάνει αυτά που έκανε. Τώρα η ομάδα πάει στην έδρα του Άρη για να κερδίσει και να τερματίσει πρώτη στην κανονική περίοδο».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags