Facebook Pixel Sportdog.gr | Βαρούχας: "Άκυρο το γκολ της ΑΕΚ, δεν δούλευε το VAR" - Ξεκάθαρος για τα πέναλτι σε ΠΑΟ, Ολυμπιακό (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-29 08:50:00

Βαρούχας: "Άκυρο το γκολ της ΑΕΚ, δεν δούλευε το VAR" - Ξεκάθαρος για τα πέναλτι σε ΠΑΟ, Ολυμπιακό (Vid)

Sportdog Team
Βαρούχας: "Άκυρο το γκολ της ΑΕΚ, δεν δούλευε το VAR" - Ξεκάθαρος για τα πέναλτι σε ΠΑΟ, Ολυμπιακό (Vid)

Σοβαρό ζήτημα για τη διαιτησία στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την "Αθλητική Κυριακή" της ΕΡΤ να μεταφέρει ότι δεν υπήρχε εικόνα στο VAR!

Ένα σοβαρό πρόβλημα προέκυψε με τη διαιτησία στην εμβόλιμη αγωνιστική της Super League, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν δούλευε το VAR στο χρονικό διάστημα που μπήκε το 4ο γκολ της ΑΕΚ και στο οποίο οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Πόνσε. (Δείτε ανέφερε και ο Κώστας Καραππάς για το θέμα ΕΔΩ).

Σχολιάζοντας τις επίμαχες φάσεις από το παιχνίδι ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα, ο Παναγιώτης Βρούχας ανέφερε: «Στο παιχνίδι αυτό δεν λειτούργησε το VAR. Δεν υπάρχει πέναλτι στις δύο φάσεις που ζήτησε η ΑΕΚ χέρι, ούτε και στο πέσιμο του Μάνταλου που ήταν εκτός περιοχής. Ωστόσο, στο γκολ για το 4-2 από την κεφαλιά του Πόνσε η μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα, πήγε στο δεξί του χέρι. Δεν έπρεπε να μετρήσει, είναι παράβαση.  Η ενημέρωση είναι πως δεν υπήρχε VAR από το 78’ μέχρι το 82’»!

 
 

Συνεχίζοντας για τις επίμαχες φάσεις στο Παναθηναϊκός – Άρης, ανέφερε: «Στο γκολ του Παναθηναϊκού για το 1-0 δεν υπάρχει οφσάιντ, ενώ για το χέρι-πέναλτι του Ακαϊντίν που ζήτησε ο Άρης, δεν υπάρχει κάτι. Η μπάλα πηγαίνει στο χέρι, αλλά είναι στο σώμα και δεν υπάρχει παράβαση, ενώ στο πέναλτι του Παναθηναϊκού για το 2-0, η μπάλα βρήκε σε χέρι και ήταν σωστή η απόφαση».

 
 

Όσον αφορά το Παναιτωλικός - Ολυμπιακός, ο Βαρούχας ανέφερε: «Καλή διαιτησία δεν είχαμε προβλήματα», ενώ για το πέναλτι στον Καμπράλ που ζήτησαν οι Πειραιώτες στο 1-0, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει παράβαση!

Τέλος για το παιχνίδι του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΟΚ, σχολίασε πως στο 68’ είναι σωστή η κόκκινη του Μορέιρα, αλλά και αυτή του 82’ στον Δεληγιαννίδη.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λύση για όλα ο Μεντιλίμπαρ - Η πρώτη top μεταγραφή καλοκαιριού - Απογοήτευση Μασούρας, θέμα με Ορτέγκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags