Facebook Pixel "Επικίνδυνη διαχείριση από τον VARιστα στο ΑΕΚ-ΠΑΣ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-29 20:34:00

Δεν... κρύφτηκε παλαίμαχος διαιτητής! "Επικίνδυνη διαχείριση από τον VARιστα στο ΑΕΚ-ΠΑΣ"

Sportdog Team
Δεν... κρύφτηκε παλαίμαχος διαιτητής! "Επικίνδυνη διαχείριση από τον VARιστα στο ΑΕΚ-ΠΑΣ"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος διαιτητής και μίλησε με σκληρή γλώσσα για τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο πρόβλημα με το VAR.

Ηρακλής Τσίκινης: Ο παλαίμαχος διαιτητής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Στη Σέντρα" στο Metropolis 95.5 και σχολίασε για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το πρόβλημα που υπήρχε στο κεντρικό σύστημα του VAR την ώρα τoυ 4ου γκολ των γηπεδούχων.

«Η οδηγία από την UEFA είναι όταν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα στο VAR να ειδοποιείται ο διαιτητής της αναμέτρησης, ώστε να διακόψει τον αγώνα, κάτι τέτοιο έχει συμβεί και σε παιχνίδι του εξωτερικού. Θα έπρεπε να γνωρίζει αυτή την οδηγία ο διαιτητής του VAR. 

Το ζητούμενο είναι ότι αν γίνει με τέτοια διακοπή λόγω τεχνικού προβλήματος και γίνει μια φάση που θα κρίνει το πρωτάθλημα να δω τι θα συμβεί. Είναι σοβαρό το θέμα και διεκπεραιώνεται μια τέτοια περίπτωση.

Θεωρώ αδιανόητο να μην γνώριζε ο VARιστας ποιο είναι το πρωτόκολλο, λογικά πήρε συνειδητά την απόφαση να αφήσει το παιχνίδι να συνεχιστεί. Είναι μια επικίνδυνη διαχείριση από τον VARιστα και πρέπει να ελεγχθεί από την ΚΕΔ», είπε ο Ηρακλής Τσίκινης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα CAS: Παίρνει πίσω τον βαθμό ο Ολυμπιακός, χάνει το παιχνίδι στα χαρτιά - Η νέα βαθμολογία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags