Facebook Pixel Super League: Μόνο με ΑΕΚ δεν παίζει ο Τσιλούλης - Πωλούνται 3 ΠΑΕ
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-06 21:23:00

Μόνο με ΑΕΚ δεν παίζει ο Τσιλούλης - Πωλούνται τρεις Σουπερλιγκάτες ΠΑΕ - Αλλάζει ιδιοκτήτη ομάδα της Αττικής!

Οι Μιχείες

Οι ομάδες που αλλάζουν χέρια και η απόφαση της Λαμίας. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Ευάγγελου Μίχου για τον Έλληνα άσο που δεν θα παίξει κόντρα στην επόμενη ομάδα του και ποιοι είναι οι ελληνικοί σύλλογοι που ψάχνουν νέο ιδιοκτήτη και ήδη έχει μπει ταμπέλα πώλησης...

ΤΣΙΛΟΥΛΗΣ: Σιγή ιχθύος επικρατεί λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα των play off και τον εκτός έδρας αγώνα της ΑΕΚ στη Λαμία, σχετικά με το αν ο ακραίος επιθετικός και από τους κορυφαίους σκόρερ της ρουμελιώτικης ομάδας, θα αγωνιστεί αυτή τη φορά κόντρα στην ομάδα με την οποία έχει υπογράψει για τη νέα σεζόν. Θυμίζω πώς πριν από περίπου 2 εβδομάδες είχε γίνει ένας μεγάλος χαμός με αφορμή το γεγονός ότι ο Τσιλούλης παραμονές του αγώνα Λαμία-ΑΕΚ ενημέρωσε τον Βόκολο πως έχει υπογράψει προσύμφωνο με τους κιτρινόμαυρους, με αποτέλεσμα ο τεχνικός της Λαμίας να τον θέσει εκτός αποστολής παρότι θα απουσίαζε και ο πρώτος σκόρερ του Καρλίτος. Ο Ισπανός θα απουσιάσει και την Κυριακή αφού εδώ και λίγες μέρες έχει φύγει με μεταγραφή στην Αστάνα ενώ κανένας από τη Λαμία δεν έχει ενημερώσει τι θα γίνει αυτή τη φορά με τον Τσιλούλη. Αν δηλαδή θα τεθεί στη διάθεση του Βόκολου για το ματς της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΚ ή όχι. Προφανώς είναι κάτι που επισήμως θα πρέπει να περιμένουμε μερικές ημέρες ακόμα για να το μάθουμε, όταν λογικά και θα ανακοινωθεί η αποστολή του Βόκολου για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Τι λέει το δικό μας ρεπορτάζ; Πως ο Τσιλούλης και αυτή τη φορά δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα που θα ανήκει από το ερχόμενο καλοκαίρι! Δεν θα παίξει δηλαδή ο Τσιλούλης κόντρα στην ΑΕΚ, σε αντίθεση με τα επόμενα παιχνίδια της Λαμίας στα play off, όπου θα είναι κανονικά στη διάθεση του Bόκολου...

ΒΟΛΟΣ – ΠΑΣ Γιάννινα: Τι...σχέση έχουν αυτές οι δυο ΠΑΕ εκτός από το ότι θα δώσουν την μεγάλη μάχη στα play out για την αποφυγή του υποβιβασμού; Και οι δυο πιθανότατα να αλλάξουν ιδιοκτησιακά χέρια το καλοκαίρι! Τουλάχιστον προς τα εκεί πηγαίνουν φουλ! Ο Μπέος το έχει προαναγγείλει πως ψάχνει σοβαρό αγοραστή για να του παραχωρήσει τον Βόλο, ο Χρηστοβασίλης μάλλον το έχει... κρυφό καμάρι! Βέβαια στην πιάτσα το γνωρίζουν πολύ καλά, όπως και ότι ζήτησε πριν απο λίγους μήνες ... τρελό ποσό ( κοντά στα 10.000.000 ευρώ) για να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο του ΠΑΣ Γιάννινα. Γιατί και σοβαρός ενδιαφερόμενος υπήρξε και πρόταση του έγινε (κάτω από 5.000.000). Προσοχή δεν αναφέρομαι στην "υπόθεση" Σωκράτη Παπασταθόπουλο/Αβραάμ Παπαδόπουλο/Φάρρα που είχε γραφτεί αλλά και διαψευστεί. Στα Γιάννινα το άνοιγμα είναι πολύ μεγάλο και ο Χρηστοβασίλης δύσκολα θα ανταπεξέλθει. Θα πρέπει όμως, πρώτα να σώσει την κατηγορία (το πιο βασικό) και μετά να κατεβάσει μερικά εκατομμύρια τις απαιτήσεις του!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ο Σάσα Ιλιτς παρότι τα έχει πάει περίφημα στο περιστεριώτικο πάγκο δεν πρόκειται να μείνει και την νέα σεζόν. Δεν του έχει γίνει άλλωστε και καμία πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους, ούτε διαφαίνεται τέτοια πρόθεση/κινητικότητα. Όχι γιατί είναι ακριβός (που είναι αν αναλογιστούμε πως το ετήσιο κασέ του ήταν plus 270.000 καθαρές αποδοχές) αλλά επειδή το περιστεριώτικο κλαμπ βρίσκεται σε φάση μιας μεγάλης αλλαγής. Συγκεκριμένα, να αλλάξει χέρια, να φύγει/παραχωρηθεί από αυτά του Σπανού. Τον τελευταίο χρόνο έχουν γίνει σοβαρές συζητήσεις τουλάχιστον με δυο σοβαρούς υποψήφιους αγοραστές (εκτός του Ατζούν) για την πώληση/αγορά της ΠΑΕ Ατρόμητος ενώ στο Περιστέρι ήδη κυκλοφορεί σχετικό σενάριο (με συγκεκριμένο όνομα) για το καλοκαίρι. Όσον αφορά στον κόουτς Ίλιτς ακούγεται στην ελληνό-σερβική πιάτσα agents πως έχει ήδη πρόταση για γνωστό πάγκο από τις Κάτω Χώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Όχι" σε 6 εκατ. Ολυμπιακού, κοντά σε άλλη ελληνική ομάδα - Φορ με 37 γκολ, 20 ασίστ - Έγινε το υπερατλαντικό ταξίδι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags