Facebook Pixel Εκεί... κουμπώνει ο Μαξίμοβιτς στον ΠΑΟ - Ο... πονοκέφαλος Τερίμ
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-19 15:12:00

Εκεί "κουμπώνει" ο Μαξίμοβιτς στον Παναθηναϊκό - Ο... πονοκέφαλος Τερίμ ενόψει συνέχειας

Sportdog Team

Οι Πράσινοι επιστρέφουν στις προπονήσεις ενόψει της συνέχειας στις εγχώριες υποχρεώσεις και είναι δεδομένο ότι ο Τούρκος τεχνικός τους θέλει έτοιμους λόγω τις κρισιμότητας των αναμετρήσεων που ακολουθούν.

Τάσος Νικολογιάννης: Για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Νεμάνια Μαξίμοβιτς που από τη νέα σεζόν θα είναι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας μετά την επανέναρξη.

«Είναι ένας παίκτης που τρέχει παντού και καλύπτει όλους τους χώρους, ιδανικός να πρεσάρει και να κλέβει μπάλες. Τα τρεξίματά του είναι ένα στοιχείο που λείπει πολύ από τον Παναθηναϊκό και θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα. Η κανονική του θέση είναι στο ‘6’ και στο ‘8’, αλλά στο τελευταίο παιχνίδι της Χετάφε έπαιξε αριστερό χαφ. Έχει βάλει φέτος και τέσσερα γκολ.

Υπάρχει ένα σερί εννιά αγώνων, συν τον τελικό του Κυπέλλου, που θα κρίνουν τα πάντα για τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα και τα πρώτα παιχνίδια μετά τη διακοπή, με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στη Λεωφόρο, είναι πολύ σημαντικά, ίσως και καθοριστικά», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Αλμέιδα "τελειώνει" το... παιδί του Μελισσανίδη - Φόβος για "ντου" μεγάλης ελληνικής ομάδας στην ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags