Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Παρέμβαση" Τερίμ - "Άσχημα τα νέα" για Μπακασέτα, Ιωαννίδη
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-28 07:24:00

"Παρέμβαση" Τερίμ μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής - "Άσχημα τα νέα" για Μπακασέτα και Ιωαννίδη

Sportdog Team
"Παρέμβαση" Τερίμ μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής - "Άσχημα τα νέα" για Μπακασέτα και Ιωαννίδη

Οι δύο Έλληνες του Τριφυλλιού επιστρέφουν στο Κορωπί σε κακή κατάσταση μετά την ήττα από τη Γεωργία

Tα… κατάλοιπα του αποκλεισμού της Εθνικής Ελλάδας θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός, στις περιπτώσεις των Τάσου Μπακασέτα και Φώτη Ιωαννίδη, όπως σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θα είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση με τους Ιωαννίδη και Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό, να ξεπεράσουν τον αποκλεισμό, ενόψει των υποχρεώσεων του στα playoffs. Ειδικά ο δεύτερος είναι σαν τον Καραγκούνη, τόσο δεμένος με την Εθνική. Θα πάνε παρακάτω, σίγουρα, αλλά δεν θα είναι και τόσο εύκολο. Τα παιχνίδι είναι στο καπάκι. Η αλλαγή του Ιωαννίδη ήταν λόγω κούρασης, εγώ βέβαια θα τον ήθελα στα πέναλτι. Δεν ήταν καλός, αλλά πήρε και σκοτωμένες μπάλες. Θα μου πεις και τον Μπακασέτα τον ήθελες και το έχασε, αλλά οk αυτό συμβαίνει. Tα τελευταία δύο χρόνια, έχει γίνει πρόοδος, αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι», ανέφερε.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε πολύ στενάχωρη ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο τη σημερινή και ειδικά για τους διεθνείς παίκτες του «τριφυλλιού», τονίζοντας πως είναι κρίμα για αυτούς το ότι δεν θα πάνε στο Euro.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης στάθηκε και στην εκπληκτική απόδοση του Τσέριν στο ματς της Σλοβενίας με την Πορτογαλία αλλά και στο γεγονός ότι όλοι οι διεθνείς του Παναθηναϊκού επέστρεψαν υγιείς.

Ενώ μίλησε και για το επικείμενο ΔΣ του Δήμου Αθηναίων, στο οποίο ο Χάρης Δούκας θα τοποθετηθεί για το νέο γήπεδο των «πράσινων».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags