Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Πρέβεζα φιλοξενεί το U17 Juniors Final
| 2018-07-24 22:51:00

Η Πρέβεζα φιλοξενεί το U17 Juniors Final

Sportdog Team
Η Πρέβεζα φιλοξενεί το U17 Juniors Final

Στην τελική ευθεία έχει μπει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Juniors και όλοι στρέφουν το βλέμμα τους στο Κ17 Juniors Final (Παίδων - Κορασίδων) που θα διεξαχθεί την περίοδο 27-29 Ιουλίου στην παραλία Κυανής ακτής στην Πρέβεζα.

Η διοργάνωση επιστρέφει στις εγκαταστάσεις του Ermis Beach Volley Club μετά από έξι χρόνια και οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στα τρία άρτια γήπεδα που υπάρχουν στον χώρο. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται 400 μέτρα από το κέντρο της Πρέβεζας και έχει θέα την καλύτερη παραλία της περιοχής, την Κυανή ακτή.

Στο K17 Juniors Final θα συμμετάσχουν οι πρωταθλητές των Ενώσεων και των Τοπικών Επιτροπών της Ε.Ο.ΠΕ. που αναδείχθηκαν μέσω της διαδικασίας των Regionals, είτε θα είναι ομάδες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στα τουρνουά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Juniors που προηγήθηκαν.

Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Πρέβεζας, η Περιφέρεια Ηπείρου και οι σύλλογοι Φιλαθλητικός και Ερμής Πρέβεζας.

«Φιλοδοξία μας είναι να φέρουμε όλο τον κόσμο της Πρέβεζας να δει τους αγώνες. Τα τελευταία χρόνια τις διοργανώσεις των Juniors τις ακολουθούν κυρίως οι γονείς των παιδιών και εμείς έχουμε ως στόχο να φέρουμε και φίλους του αθλήματος. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και να απολαύσουν την διαμονή τους στην Πρέβεζα» δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου του Ermi Beach Volley Club Prevezas Σπύρος Σακκάς.


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags