Facebook Pixel Κάββα-δας στον ...Πανιώνιο!
| 2012-08-18 15:22:00

Κάββα-δας στον ...Πανιώνιο!

Κάββα-δας στον ...Πανιώνιο!

Αν και δύο αιώνιοι "σφάζονται" τις τελευταίες ώρες για την απόκτηση του Βασίλη Καββαδά, είναι πιθανό ο παίκτης να μείνει στον Πανιώνιο τη νέα σεζόν!

Σε θρίλερ άνευ προηγουμένου εξελίσσεται η υπόθεση του νεαρού Βασίλη Καββαδά που πριν από δύο μήνες δεν θα υπήρχε καν στο μεταγραφικό χάρτη των «αιωνίων», τουλάχιστον με την μορφή που έχει πάρει η μορφή της υπόθεσης αυτήν την ώρα.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός «σφάζονται» για τον 21χρονο σέντερ με τον Πανιώνιο να είναι αυτός που τελικά θα κερδίσει τη μάχη.

Η Παρασκευή δεν ήταν απλά κρίσιμη μέρα, αλλά ήταν ημέρα ανατροπών αφού ήρθαν τα πάνω κάτω στην υπόθεση με την περίπτωσή του να θυμίζει ολίγο από... Περπέρογλου. Τότε δηλαδή που πήγε από τους «κυανέρυθρους» στον Παναθηναϊκό, αν και είχε συμφωνήσει αρχικά με τον Ολυμπιακό!

Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με τον Πανιώνιο (σ.σ. εκεί εντάσσεται και η μεταγραφή του Κασελάκη), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά του παίκτη διαμήνυσε στον Πανιώνιο πως θα προτιμούσε να παίξει στον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» υποστηρίζουν ότι μέχρι τη Δευτέρα περιμένουν το τηλεφώνημα του Πανιωνίου για να πέσουν οι υπογραφές, ενώ την ίδια ώρα ο Λιανός είναι επιφυλακτικός όσον αφορά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και έχει προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις με τον παναθηναϊκό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κασελάκης έχει ήδη ενημερωθεί για το ενδεχόμενο να αγωνίζεται τη νέα σεζόν στους «κυανέρυθρους» και για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα και αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο των ανταλλαγμάτων που δίνουν οι πράσινοι.

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά το επόμενο 48ωρο το πιθανότερο είναι ο Καββαδάς να συνεχίσει για έναν ακόμα χρόνο στον Πανιώνιο. Εκτός αν ο Λιανός κάνει πίσω και δεχθεί να τον παραχωρήσει στον Ολυμπιακό «σπάζοντας» την προφορική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό ή αν ο Καββαδάς το πα΄ρει οριστικά απόφαση και τη Δευτέρα πει το «ναι» στους «πράσινους» που περιμένουν με τη σειρά τους την οριστική απάντηση.

Το βέβαιο είναι ότι η υπόθεση εξελίχθηκε σε θρίλερ άνευ προηγουμένου για έναν παίκτη, ταλαντούχο μεν, που δεν έχει να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο στην Α1. Ωστόσο είναι και αυτό ενδεικτικό του πόσο έχει αλλάξει η λογική των ομάδων με δεδομένες τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν πλέον στην αγορά.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags