28/02/11 - 14:34

Τα κουμπαράκια στον κόσμο τους: Μαζί στον Ρέμο

Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Ντούσαν Ιβκοβιτς ζουν στο δικό τους κόσμο. Γι αυτό και δεν έχουν πρόβλημα να εμφανίζονται δημόσια μαζί και να διασκεδάζουν ακούγοντας τον Αντώνη Ρέμο, λίγες μέρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ!  

Τα κουμπαράκια στον κόσμο τους: Μαζί στον Ρέμο
41.807views 0shares

Τη στιγμή που η Ελλάδα έχει χωριστεί στα δύο λόγω Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, οι δύο Σέρβοι δεν χαλάνε τη φιλία τους με τίποτα. Πήγαν με τις οικογένειές τους στο Διογένη και πέρασαν όμορφα το βράδυ τους. Ο Αντώνης Ρέμος τους είδε και μάλιστα τους καλωσόρισε. “Καλώς τα κουμπαράκια”, φώναξε, αφού και τους ξέρει καλά και τους δύο.

Δίνουν μαθήματα πολιτισμού και συμπεριφοράς ο Ιβκοβιτς και ο Ομπράντοβιτς, μια εβδομάδα πριν από τον τελικό του Κυπέλλου στο μπάσκετ. Τίποτα δεν έχουν να χωρίσουν, τουλάχιστον έξω από το γήπεδο. Βέβαια ακόμα και στη δική τους περίπτωση θα βγουν κάποιοι και θα πουν ότι οι δυο τους τα κανονίζουν όλα και μοιράζουν τους τίτλους. Το έλεγαν και τότε που ο Ιβκοβιτς ήταν προπονητής της ΑΕΚ. Αλλά εμείς προτιμάμε τα μαθήματα πολιτισμού που παραδίδουν. Τα χρειάζεται ο ελληνικός αθλητισμός, περισσότερο από έναν τίτλο για το Κύπελλο στο μπάσκετ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ