Facebook Pixel Εμφανίστηκαν... Πάνθηρες στο Περιστέρι!
| 2013-02-02 19:05:00

Εμφανίστηκαν... Πάνθηρες στο Περιστέρι!

Εμφανίστηκαν... Πάνθηρες στο Περιστέρι!

Ο Πανιώνιος... έκοψε τον αέρα των γηπεδούχων από νωρίς τους Μίλμπουρν, Παππά και Γιάνκοβιτς συνέτριψε το Περιστέρι με 69-91.

Ο Πανιώνιος πήγε αποφασισμένος να «καθαρίσει» γρήγορα το παιχνίδι με το Περιστέρι που γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα του. Πλέον η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρίσκεται στο 12-3, ενώ η ομάδα της... δυτικής όχθης χαμηλά στο 5-10.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Oι γηπεδούχοι άρχισαν νευρικά στο παιχνίδι και κάνοντας από νωρίς πολλά λάθη, επέτρεψαν στον Πανιώνιο να πάρει τα ηνία. Η διαφορά εκτοξεύτηκε γρήγορα (11-25 στο 10', 22-48 στο 19') με το Περιστέρι να γίνεται απλά θεατής. Οι Μίλμπουρν, Γιάνκοβιτς και Παππάς ήταν «καυτοί» με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να κάνει καλή προπόνηση εν όψει συνέχειας.

ΚΕΥ POINT: Ο Πανιώνιος ήταν πιο εύστοχος, ενώ τελείωσε το παιχνίδι με 9/11 αιφνιδιασμούς (3/4 το Περιστέρι), 10 περισσότερα ριμπάουντ (28-38) και 5 περισσότερα κλεψίματα (4-9).

MVPs: Οι Μίμπουρν και Γιάνκοβιτς έκαναν τεράστια εμφάνιση, αλλά ο Νίκος Παππάς τη διαφορά! Ο Έλληνας γκαρντ σταμάτησε στους 25 πόντους με 4/4 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 8/9 βολές με 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και κανένα λάθος.

ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Οι φίλοι του Περιστερίου βρέθηκαν στο πλάι της ομάδας τους, ωστόσο η ομάδα τους δεν κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική.

Πηγή: gazzeta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags