30/12/10 - 23:13

Επεισόδιο Λάζαρου-Σπανούλη!

Έγιναν τόσα πολλά στο ματς ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, που το επεισόδιο ανάμεσα στον Λάζαρο Παπαδόπουλο και στον Βασίλη Σπανούλη πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Επεισόδιο Λάζαρου-Σπανούλη!
29.780views 0shares

Οι δυο τους αντάλλαξαν γαλλικά και έφτασαν μούρη με μούρη, με αφορμή μία φάση μέσα στο παιχνίδι. Κι αυτό είναι ενδεικτικό των σχέσεων ανάμεσα στους δύο παίκτες.

Πρόκειται για τα επακόλουθα της πρεμιέρας της φετινής Α1 και της ψυχρότητας στις σχέσεις μεταξύ του Παπαδόπουλου και των παικτών του Ολυμπιακού. Στο ματς στο ΣΕΦ ο πρώην πρόεδρος του ΠΣΑΚ δεν έκανε το παραμικρό, αλλά μέσα στην Πυλαία συμπεριφέρθηκε αλλιώς. Όχι ότι το θέμα πήρε έκταση γιατί ο Σπανούλης δεν ψαχνόταν, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ο σέντερ του ΠΑΟΚ τον κρατάει σε όσους έσπασαν την απεργία και τον ώθησαν σε παραίτηση.

Παρεμπιπτόντως, ο Παπαδόπουλος και οι συμπαίκτες του καταδίκασαν τα επεισόδια, αλλά χειροκρότησαν τον κόσμο του ΠΑΟΚ όταν αποχώρησε. Όπως κάνουν όλοι οι παίκτες σε όλα τα σπορ και μετά βγαίνουν και μιλάνε για την ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα.

Οι αθλητές έχουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης, αλλά οι περισσότεροι έχουν μάθει να κάνουν και να λένε ό,τι τους συμφέρει.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ