Facebook Pixel «Ακούμε τον προπονητή, παίρνουμε πρωτάθλημα»
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-15 22:29:00

«Ακούμε τον προπονητή, παίρνουμε πρωτάθλημα»

«Ακούμε τον προπονητή, παίρνουμε πρωτάθλημα»

Έτοιμος και για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης μετά την κατάκτηση του Κυπέλλουκόντρα στον Παναθηναϊκό.

Σε ερώτηση για το αν έγινε η αρχή για τον Ολυμπιακό μετά από αυτόν τον τίτλο ο Γιώργος Πρίντεζης υπογράμμισε: «Η αρχή δεν ξέρω αν έγινε, όμως το σημαντικό είναι πως σεμνά και ταπεινά καταφέραμε να πάρουμε ένα Κύπελλο πολύ σημαντικό για εμάς και κυρίως την ψυχολογία μας, τον κόσμο μας και την διοίκηση. Τώρα κύριος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να το χάσουμε, όπως πέρυσι. Τα κεφάλια μέσα και να συνεχίσουμε την δουλειά».

Για τις τρεις νίκες σε βάρος του Παναθηναϊκού και για το πρωτάθλημα είπε ότι «ο Παναθηναϊκός δεν παύει να είναι μεγάλη ομάδα. Όμως πιστεύω ότι εάν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και κάνουμε αυτό που λέει ο προπονητής μας τότε μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Όσο για το που αφιερώνει το Κύπελλο ανέφερε:«είναι το πρώτο μου Κύπελλο στον Ολυμπιακό. Το αφιερώνω στην ομάδα μου και σε μένα. Έχω δουλέψει πολλά χρόνια στην ομάδα. Ελπίζω αυτή να ήταν μόνο η αρχή και να συνεχίσουν να έρχονται τίτλοι στην ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags