Facebook Pixel "Να μην χαθεί η ευκαιρία"
| 2011-05-27 12:02:00

"Να μην χαθεί η ευκαιρία"

"Να μην χαθεί η ευκαιρία"

Λίγη ώρα μετά το 1-0 μέσα στο ΣΕΦ, ο Φώτσης έδωσε το σύνθημα  για ακόμα καλύτερη εμφάνιση την Κυριακή, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία για ένα ακόμα πρωτάθλημα!

Aναλυτικά:

Συγχαρητήρια για τη νίκη, ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-0 και πλέον το πλεονέκτημα της έδρας γυρνάει σε εσάς. Αλήθεια, περίμενες αυτή την εξέλιξη;

"Ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι,το περιμέναμε άλλωστε. Ο πρώτος τελικός και μάλιστα μέσα στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό δεν περιμέναμε ότι θα ήταν εύκολος. Απλά ήρθαμε προετοιμασμένοι, παίξαμε καλά και στο τέλος ήμασταν εμείς που καταφέραμε να νικήσουμε".

Περίπου 1.30'' από το τέλος του αγώνα, πέτυχες ένα καθοριστικό τρίποντο το οποίο έδωσε... φτερά στην ομάδα σου, πρόλαβες να σκεφτείς κάτι πριν το επιχειρήσεις;

"Όχι. Μέσα στη διάρκεια του αγώνα προσπαθώ πάντα να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει. Απλά πίστευα ότι αυτό ήταν ένα καλό σουτ, το έκανα και είμαι πολύ χαρούμενος που μπήκε".

Τι άλλαξε σε σχέση με το παιχνίδι του Κυπέλλου;

"Και τότε θέλαμε τη νίκη, απλά η κούραση ίσως να έπαιξε το ρόλο της. Πάντα σε τέτοιου είδους παιχνίδια αισθάνεσαι καλά και θέλεις να τα δώσεις όλα γιατί είναι δύσκολα ματς που κρίνουν τίτλους. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και είναι μεγάλο το κίνητρο όταν παίζουμε κόντρα σε αυτόν".

Τι συμβαίνει τελικά όταν ο Παναθηναϊκός παίζει με την πλάτη στον τοίχο;

"Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει καλή δουλειά και το θέμα που μας απασχολεί από εδώ και πέρα είναι να μην αφήσουμε την ευκαιρία που έχουμε να πάει χαμένη. Είχαμε χάσει όλα τα ματς από τον Ολυμπιακό και θέλαμε να πετύχουμε κάτι καλό. Η σειρά αυτή έχει πολλές ομοιότητες με τους αγώνες με τη Μπαρτσελόνα. Απλά, δεν τα παρατάμε όταν τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά για εμάς".

Σας είχε πεισμώσει τελικά αυτό το 3-0;

"Η αλήθεια είναι ότι το γεγονός ότι είχαμε χάσει όλα τα προηγούμενα φετινά παιχνίδια με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και αυτό μας έδωσε το κίνητρο για να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο στον πρώτο τελικό για κάτι καλύτερο. Και να που βγήκε και μας έδωσε πίσω το πλεονέκτημα της έδρας".

Ποιο ήταν το "μυστικό" της νίκης κατά τη γνώμη σου;

"Πιστεύω ότι θέλαμε περισσότερο τη νίκη σε αυτό το ματς. Μπήκαμε όλοι αποφασισμένοι να βοηθήσουμε την ομάδα να κάνει το "διπλό" και στο τέλος τα καταφέραμε".

Την Κυριακή, θα δούμε ένα διαφορετικό παιχνίδι;

"Σίγουρα! Πιστεύω ότι είναι τελείως διαφορετικό ματς. Ωστόσο, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε ότι αρχίσαμε. Ελπίζω να παίξουμε το ίδιο καλά ή και ακόμα καλύτερα για να δώσουμε αξία στη νίκη που πετύχαμε στην έδρα του αντιπάλου μας".

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags