Facebook Pixel «Τρομερό αυτό που έγινε στο ΟΑΚΑ»
| 2011-06-11 23:11:00

«Τρομερό αυτό που έγινε στο ΟΑΚΑ»

«Τρομερό αυτό που έγινε στο ΟΑΚΑ»

Ο Άλεξ Μάριτς δεν… κρύφτηκε και σε δηλώσεις στην πατρίδα του κατέκρινε όλα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στο τελευταίο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακού.
 

Ο ίδιος τόνισε αρχικά σε σχετική ερώτηση για τον προπονητή του πως «ο Ομπράντοβιτς είναι προφέσορας του μπάσκετ. Δεν έχω να προσθέσω κάτι εγώ. Οκτώ φορές πρωταθλητής Ευρώπης, τις τέσσερις με τον Παναθηναϊκό, ενώ έχει και 11 πρωταθλήματα Ελλάδος. "Μιλούν" από μόνα τους».

Στην συνέχειακλήθηκε να κάνει τη σύγκριση Hala Pionir με ΟΑΚΑ: «Ο κόσμος στο ΟΑΚΑ φωνάζει πολύ δυνατά, αλλά η Pionir σαν να έχει δικός της πνεύμα, είναι ένας ναός του μπάσκετ. Έχω πάει Πειραιά, Μαδρίτη, Βαρκελώνη, πουθενά δεν είναι σαν την Pionir. Η σχέση του κόσμου στην Αθήνα με τους παίκτες είναι κάτι χειροπιαστό.

Δυστυχώς θέλουν να χτυπήσουν τους παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Το μόνο παράπονο που έχω είναι για τα όσα συνέβησαν στα τελευταία έξι λεπτά του κρίσιμου τελικού στο ΟΑΚΑ. Δεν τελείωσαν καλά τα πράγματα, ο κόσμος μπήκε στο παρκέ κι ήταν άσχημο σκηνικό. Τρομερό αυτό που έγινε. Ήθελες να πανηγυρίσεις και να χαρείς, αλλά δεν είχες την ευκαιρία να το κάνεις. Προστάτεψα τους παίκτες του Ολυμπιακού. Είμαστε όλοι άνθρωποι, που καλλιεργούμε τον αθλητισμό, αλλά δυστυχώς ο κόσμος δεν το βλέπει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags